Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ. Τώρα θυμήθηκαν όσους έληξαν οι συμβάσεις τους. 6 μήνες μετά! Ποιος μιλάει για ενότητα; ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ;

 
ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ   για τους συνδικαλιστές/εργατοπατέρες του ΣΕΠ! Στην σημερινή τους ανακοίνωση αναφέρουν ότι αίτημα τους είναι η...

Επαναπρόσληψη όλων των απολυμένων και κατόπιν συζητάμε για τη νέα ΣΣΕ!

Μόνο που στην ΕΠΙΣΗΜΗ πρόταση που κατέθεσαν τον Ιούλιο αυτό δεν υπήρχε ποτέ παρά αναφερόταν στο άρθρο 26 παρ γ της πρότασης τους, ότι " Οι προσλήψεις στον τεχνικό κλάδο θα πραγματοποιούνται κατά προτεραιότητα από τους μαθητές τεχνίτες, και όσους έχουν εργασθεί στη εταιρία και δεν ανανεώθηκε η σύμφαση τους, αναγνωρίζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει. "

ΜΕΤΑ την χτεσινή συνάντηση, την 3η για την ΣΣΕ, όπου κατά την διάρκεια της και ΜΕΤΑ την ΔΙΑΡΚΗ πίεση των 2 Σωματείων (ΠΕΠ-ΠΕΠΕ) η Διοίκηση δέχτηκε να προσλάβει 70 τεχνίτες απο την δεξαμενή όσων δεν είχαν ανανεωθεί οι συμβάσεις τους και τους μαθητές, το ΣΕΠ άλλαξε τροπάρι. Τώρα τους ξαναθυμήθηκε και άλλαξε το διεκδικητικό του πλαίσιο! 

ΑΦΟΥ κατάλαβαν ότι τα 2 Σωματεία αρχίζουν να πετυχαίνουν την επιστροφή των συναδέλφων μας, βγήκαν με ανακοίνωση και λένε ότι τώρα θέλουν να επαναπροσληφθούν οι συνάδελφοι και μετά θα συζητήσουν για την νέα ΣΣΕ!

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ  ΛΙΓΟ αναρωτιέται και ο πλέον καλοπροαίρετος εργαζόμενος διαβάζοντας την κατάντια τους.

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ θα αναρωτιούνται όσοι έληξαν οι συμβάσεις τους και 6 μήνες ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΞΕΧΑΣΕΙ. 

Και αλήθεια ποιος μιλάει για ενότητα, παρατυπίες και μεθοδεύσεις.

ΑΥΤΟΙ που μεθόδευσαν την διάλυση της ΠΟΣ με όσα έκαναν στο τελευταίο συνέδριο της και τους αποκλεισμούς που επέβαλαν πλειοψηφικά για να κρατήσει τις καρέκλες του το συνδικαλιστικό κατεστημένο δεκαετιών που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥΣ; 

ΑΥΤΟΙ μιλάνε για ενότητα;   

ΝΤΡΟΠΗ. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου