Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

H ΠΕΠΕ συμμετέχει στην στάση εργασίας του ΕΚΠ (μόνο εμπορευματικές αμαξοστοιχίες)


Συνάδελφοι, 

Την Τετάρτη 7 Οκτώβρη ανακοινώνεται η απόφαση της Δίκης για τη Χρυσή Αυγή.Το συνδικάτο  μηχανοδηγών στα 55 χρόνια της ιστορίας του βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της σύγκρουσης

με τις φασιστικές συμμορίες, υπερασπίζοντας την ενότητα όλων των εργαζομένων απέναντι στις πολιτικές που θρέφουν το φίδι του Ναζισμού.

Συμμετέχουμε στην στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει το  Εργατικό Κέντρο Πειραιά απο τις 10-14 το μεσημέρι αύριο Τετάρτη 7 Οκτωβρή , στάση εργασίας  στις εμπορευματικές αμαξοστοιχίες που εξασφαλίζει το Κεντρικό Μηχανοστάσιο και στους ελιγμούς σε αυτό.

Το Σωματείο μας καλεί όλους, να δώσουν το παρών ΣΤΗ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ. ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΊΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΟΛΩΝ :

                           ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ                     

                              Για το ΔΣ 

     Ο Πρόεδρος                           Ο Γ. Γραμματέας 


     Κ.Γενιδούνιας                         Π. Μωραΐτης  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου