Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Η Ferovie Dello State (Mercitallia) αναζητά μηχανοδηγούς

Προσλήψεις μηχανοδηγών προκήρυξε η Mercitallia, εταιρεία του Ομίλου Ferrovie Dello Stato. Σε αυτές οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία απο 18-29 ετών, να είναι απόφοιτοι Λυκείου. Ο Όμιλος  Ferrovie dello Stato Italiane είναι ένας απο τους μεγαλύτερους στην Ιταλία με 70.000 εργαζόμενους να απασχολούνται σε 8.000 τρένα καθημερινά, μεταφέροντας ετησίως άνω των 830 εκατομμυρίων επιβατών και 50 εκατομμυρίων τόνων εμπορευμάτων. Επίσης ο Όμιλος προσφέρει υπηρεσίες σε λεωφορειακές γραμμές διανύοντας άνω των 250.000 χιλιομέτρων καθημερινά.   
Το Ιταλικό Σιδηροδρομικό Δίκτυο εκτείνεται σε συνολικά 16.700 χιλιόμετρα ενώ άνω των 1000 απο αυτά αφορούν γραμμές υπερυψηλών ταχυτήτων.
Σύμφωνα με τις μελέτες στην Ιταλία, ο Όμιλος FS, αποτελεί την πρώτη επιλογή των νέων εργαζόμενων στην γειτονική χώρα ως προς την αναζήτηση ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Οι υποψήφιοι μηχανοδηγοί πρέπει να έχουν τα παρακάτω προσόντα (εκτός απο άρτια γνώση της Ιταλικής γλώσσας)

  • Απόφοιτοι Λυκείου ή ανώτερης σχολής κατά προτίμηση τεχνικής κατεύθυνσης (μηχανικοί μηχανολόγοι, ηλεκτρονικοί -ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, πτυχιούχοι τηλεπικοινωνιών ή logistics )με απολυτηρίου άνω του 7 (70%)
  • Ηλικία μεταξύ 18-29 ετών
  • Γνώση Πληροφορικής
  • Διάθεση να εργαστούν σε κυλιόμενες βάρδιες σε όλη την επικράτεια
  • Γνώση Ξένης Γλώσσας (Αγγλικά ή Γερμανικά επιπέδου Β1)
  • Δίπλωμα αυτοκινήτου κατηγορίας Α ή Β (για την Ιταλία)
  • Να επιτύχουν σε ψυχοτεχνικές εξετάσεις.
Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 



1 σχόλιο: