Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση για την συνάντηση Σ.Σ. Λαρισαικός- Διοίκησης ΟΣΕ

 

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,  

Στις 6/10/2020 το Προεδρείο του Σωματείου συναντήθηκε με την Διοίκηση του ΟΣΕ. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και στην πλειοψηφία των προβλημάτων που τέθηκαν στην Διοίκηση οι απαντήσεις που πήραμε ήταν θετικές. 


            Η θεματολογία  της συνάντησης αφορούσε:

COVID-19 - Μέσα Ατομικής Προστασίας.

Οργανόγραμμα και γενικά θέματα οργανωτικά.

Σχέσεις με τις άλλες εταιρείες, χρεώσεις, συμβάσεις, νόμος 3911/2011 (εκπαίδευση). 

Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

          Από την πλευρά της Διοίκησης υπήρξε δέσμευση ότι θα υπάρξει θετική εισήγηση στο επόμενο Δ/Σ του Οργανισμού για την αναγνώριση των πτυχίων των συναδέλφων Σταθμαρχών   που προσλήφθηκαν το 2018.

    Η Διοίκηση αναγνώρισε τον επαγγελματισμό των συναδέλφων του 2ου και 3ου τμήματος γραμμής την ημέρα της θεομηνίας,   καθώς και την προσπάθεια του 3ου τμήματος γραμμής να αποκαταστήσει σε σύντομο χρονικό διάστημα τις ζημιές στην υποδομή από την πλημμύρα.    

   ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ TOY ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ «ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου