Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Συνάντηση ΠΟΣ , επιτροπής συνταξιούχων με την Νέα Δημοκρατία για το εφάπαξ

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η συνάντηση του Προεδρείου της ΠΟΣ και της επιτροπής συνταξιούχων με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της στην Συγγρού για το θέμα του εφάπαξ .

H συνάντηση έγινε με τριμελή επιτροπή της ΝΔ και σε αυτήν
τέθηκαν απο πλευράς των σιδηροδρομικών τα θέματα του εφάπαξ ( χρηματοδότηση του Ταμείου μετά το έλλειμα που υπάρχει απο το κούρεμα του PSI  , τρόπος υπολογισμού , ληξιπρόθεσμες οφειλές ).

Η επιτροπή της ΝΔ άκουσε τα αιτήματα , τα βρήκε λογικά και όπως ειπώθηκε θα μεταφερθούν στους αρμόδιους Υπουργούς ( Βρούτσης - Σταικούρας ).
Συζητήθηκε ακόμα και το θέμα της ΣΣΕ στον Όμιλο ΟΣΕ , με τους σιδηροδρομικούς να διαμαρτύρονται για την στάση των Διοικήσεων.
Τέλος ζητήθηκε απο την ΝΔ να εκδοθεί ανακοίνωση για την συνάντηση και οι παρευρισκόμενοι πολιτευτές ( Γενικός Διευθυντής ΝΔ , υπεύθυνοι συνδικαλιστικού )απάντησαν θετικά .
Περιμένουμε λοιπόν και την επίσημη ανακοίνωση απο την Νέα Δημοκρατία για το θέμα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου