Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

ΤΑΙΠΕΔ: Ο διαγωνισμός για την ΕΕΣΣΤΥ προχωράει κανονικά. Μετάθεση προσφορών στις 17/10

Ο διαγωνισμός για την ΕΕΣΣΤΥ προχωρά κανονικά», ανέφεραν, στο metaforespress.gr, στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ, σε συνέχεια ερώτησης, σχετικά με τον εάν το Ταμείο ήταν
ενήμερο για την αλλαγή διοίκησης (απομάκρυνση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Στ. Αγιάσογλου, ο οποίος είχε τοποθετηθεί το 2013) και ακολούθως, εάν συμφωνεί.  
Σύμφωνα με σιδηροδρομικούς αναλυτές, το ΤΑΙΠΕΔ – θεωρητικά – είναι δυσαρεστημένο από την αλλαγή διοίκησης στο… παρά ένα του διαγωνισμού, αφού στις 17 Οκτωβρίου εκπνέει η αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος (το Ταμείο έδωσε - και νέα - παράταση, διότι ζητήθηκε από υποψήφιο αγοραστή, όπως υποστηρίζει).
Ωστόσο, η νέα παράταση δόθηκε, αφότου δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ της νέας διοίκησης.    
Άξιο αναφοράς είναι ότι η νέα διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ, επιλογής του υπ. Μεταφορών, έχει ταχθεί κατά της ιδιωτικοποίησης.
Ίσως, το υπ. Μεταφορών, όπως και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, επιθυμεί – με πρόσωπα της εμπιστοσύνης του –να «ελέγξει» τα τελευταία στάδια της αποκρατικοποίησης και να βελτιώσει τις σχέσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ – ΕΕΣΣΤΥ.
Φ.Φ. - metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου