Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τραγική ιστορία πίσω απο την χτεσινή αυτοκτονία με το IC86


Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικείο οικογενειακό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας διαπιστώθηκε μια τραγική ειρωνία που συνδέει  τα δύο


τελευταία θύματα που διαμελίστηκαν στις γραμμές του ΟΣΕ στην περιοχή μεταξύ Σ.Σ. Αλεξάνδρειας και Σ.Σ. Πλατέος Ημαθίας.

Μετά την αναγνώρηση των στοιχείων της νεαρής 18χρονης διαφένεται ότι η κοπέλα υπήρξε σύντροφος του άτυχου νεαρού που παρασύρθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2016 στο Πλατύ απο  το IC 61.

Το γεγονός συνέτριψε ψυχολογικά την κοπέλα η οποία οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα για να συναντήσει τον αγαπημένο της.

Αναδημοσίευση απο το http://www.alexandriamou.gr/

Εμείς θα σταθούμε και στο 3ο θύμα της ιστορίας, τον συνάδελφο μηχανοδηγό που υπόκειται σε αυτήν την τεράστια ψυχολογική πίεση μετά απο κάθε παρόμοιο συμβάν.
Έρευνες έχουν δείξει και αποδείξει τις συνέπειες(σε ψυχολογικό επίπεδο) για τους μηχανοδηγούς που θα αντιμετωπίσουν στην καρίερα τους τέτοιες περιπτώσεις.
Εμείς ευχόμαστε κ στον συνάδελφο μας, ηρεμία και ψυχραίμια καθώς κανείς μας δεν θέλει να βρίσκεται σε αυτήν την θέση.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου