Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

Δικαίωσε το Δίκτυο Σιδηροδρομικών το δικαστήριο- Δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα

Χοντρή σφαλιάρα στο βαθύ συνδικαλιστικό κατεστημένο απο το δικαστήριο.
Απόλυτη δικαίωση απο το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι 2 σύνεδροι μέλη του Δικτύου Σιδηροδρομικών. Ο δικαστής έκρινε ως
μη νόμιμη την εκλογική διαδικασία και την ψήφο των μαθητών και απέκλεισε 1 σύνεδρο,ορίζοντας ότι οι προβλεπόμενοι σύνεδροι θα πρέπει να είναι 2.
Ωστόσο επειδή ως τρίτος σύνεδρος στο δικόγραφο αναγραφόταν ο εκλεγμένος συνάδελφος απο το ΠΑΜΕ, το δικαστήριο έκρινε ότι αυτός δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει στο συνέδριο,κάτι που όμως δεν ήταν σωστό αφού απο την παράτυπη εκλογική διαδικασία επωφελήθηκε η ΠΑΣΚ που εξέλεξε δεύτερο σύνεδρο χάρη στην ψήφο των μαθητών. (επειδή ανέβαζε το μέτρο).
Για τον λόγο αυτό και επειδή το ΠΑΜΕ δεν φταίει τίποτα για τις μεθοδεύσεις τρίτων το Δίκτυο Σιδηροδρομικών όπως όλα δείχνουν δεν θα κάνει χρήση της απόφασης του δικαστηρίου.
Η εξέλιξη αυτή εξέθεσε συγκεκριμένα πρόσωπα που προσπάθησαν να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα του συνεδρίου χρησιμοποιώντας την ψήφο των μαθητών.
Δυστυχώς, η απόφαση του δικαστή έδωσε την ευκαιρία σε όλους αυτούς που σπίλωσαν συναδέλφους το τελευταίο διάστημα, να βγούν κερδισμένοι κατά 1 σύνεδρο.
Η ιστορία όμως γράφεται και η μεθόδευση αυτή θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό των σιδηροδρομικών.
Γιατί αποδείχτηκε στην πράξη ποιοι προσπάθησαν για άλλη μια φορά να χαλκεύσουν την βούληση τους.
Το Δίκτυο Σιδηροδρομικών ορθότατα και με όρους ηθικής, δεν θα κόψει τον σύνεδρο του ΠΑΜΕ.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. συντροφε τι κανουμε τωρα;απροσμενη εξελιξη και δεν ειχαμε ενημερωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή