Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016

Στις «ράγες» το κρισιμότερο συνέδριο των σιδηροδρομικών- Δελτίο Τύπου Ομοσπονδίας

Το Δελτίο Τύπου της ΠΟΣ για το 35ο συνέδριο.
To κρισιμότερο συνέδριο στην ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος των σιδηροδρομικών και του σιδηροδρόμου, αφού έχει να αντιμετωπίσει την «αφελληνοποίηση» του, συνέρχεται στις 7,8 και 9 Οκτωβρίου 2016.  

Από τα 20 σωματεία – μέλη της Π.Ο.Σ., 72 σύνεδροι, όλων των τάσεων και παρατάξεων, θα έχουν τη
δυνατότητα να παρουσιάσουν και αναλύσουν τα πεπραγμένα της περασμένης περιόδου, χαράσσοντας την πορεία της νέας διοίκησης της Π.Ο.Σ., που θα εκλεγεί στις 9/10/2016.


Οι αποφάσεις του επερχόμενου συνεδρίου θα αποτελέσουν «αποφάσεις ζωής για το σιδηρόδρομο και για τους σιδηροδρομικούς», αφού πέρα από τις ιδιωτικοποιήσεις ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ και την ένταξη των ΟΣΕ – ΕΡΓΟΣΕ στο υπερΤαμείο, έχουμε να αντιπαλέψουμε την «επίθεση» που δέχεται το συνδικαλιστικό κίνημα και οι εργαζόμενοι (ενιαίο μισθολόγιο, μετατάξεις, ασφαλιστικό, κτλ.) με την επερχόμενη απορρύθμιση των εργασιακών και το συνδικαλιστικό νόμο. 
Στο συνέδριο είναι καλεσμένοι εκπρόσωποι του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, οι διοικήσεις των σιδηροδρομικών εταιρειών,  εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, η Γ.Σ.Ε.Ε. και συνδικαλιστικές οργανώσεις. 

Η έναρξη του συνεδρίου θα διεξαχθεί, στις 7/10/2016, στο Μέγαρο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3, 9ος όροφος) στις 09.00’.
 Οι εργασίες του Συνεδρίου, θα συνεχιστούν στο ξενοδοχείο «STANLEY» (Οδυσσέως 1, Πλατεία Καραϊσκάκη, Αθήνα). 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ

1 σχόλιο:

  1. ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ. ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΤΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ. Ο ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΝΕ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΑΝΗΘΙΚΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;ΟΤΙ ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ.ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ ΣΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΒΡΩΜΙΚΟΣ, ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΗΣ...ΠΟΣΟ ΛΥΠΗΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή