Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Έκπληξη για την ΕΕΣΣΤΥ οι Τσέχοι; Για τους Ιταλούς, ίσως όχι

Έκπληξη για την ΕΕΣΣΤΥ οι Τσέχοι της Skoda; Για τους Ιταλούς της FS, τους νέους ιδιοκτήτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ίσως όχι.
«Θεωρείται απίθανο οι Τσέχοι να μην είχαν ενημερώσει τους Ιταλούς για τη συμμετοχή τους στο
διαγωνισμό της ΕΕΣΣΤΥ.

Αυτό, διότι το κύριο έσοδο της ΕΕΣΣΤΥ και - μάλιστα για αρκετά χρόνια - είναι το συμβόλαιο συντήρησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ», επισημαίνουν σιδηροδρομικοί αναλυτές, υπογραμμίζοντας ότι οι Τσέχοι ίσως χρησιμοποιηθούν ως «υπεργολάβοι».

Άξιο αναφοράς είναι ότι η Skoda είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, παλαιότερα, και για τους νέους συρμούς του Τραμ της Αθήνας (ο εν λόγω διαγωνισμός έχει περάσει «από σαράντα κύματα»).   

Πάντως, η Skoda έχει σημαντική παρουσία σε προαστιακούς σιδηροδρόμους και τραμ, διαθέτοντας θυγατρικές σε αρκετές χώρες (Γερμανία, Φινλανδία, Ρωσία και Ουγγαρία).

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου