Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΕΡΓΟΣΕ: Εξετάζεται η αναβάθμιση της γραμμής Λιανοκλάδι-Στυλίδα

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης του Δ/ντος Συμβούλου της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή της Φθιώτιδας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Στυλίδας κ. Απόστολο Γκλέτσο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση των
αλλαγών που κατασκευάζονται στον τερματικό σταθμό της διαδρομής Στυλίδα-Λιανοκλάδι με νέα αποβάθρα στο σταθμό Λιανοκλαδίου και αλλαγές στη σχετική γραμμολογία ενώ ταυτόχρονα συζητήθηκε η αναγκαιότητα εκσυγχρονισμού τις συγκεκριμένης γραμμής.

Η γραμμή Στυλίδα-Λιανοκλάδι βρίσκεται σε λειτουργία και συμφωνήθηκε από κοινού πως ο εκσυγχρονισμός της για ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών αποτελεί σημαντικό αναπτυξιακό στόχο για την περιοχή.

Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε από κοινού η συνεργασία στην κατεύθυνση της επεξεργασίας τεχνικών λύσεων που μπορούν να δημιουργήσουν νέα δεδομένα για τη συγκεκριμένη Σιδηροδρομική Γραμμή, καθιστώντας τη συμβατή και με τον Νέο Κεντρικό Σιδηροδρομικό Άξονα, προκειμένου μετά να αναζητηθούν και πόροι σε Περιφερειακό ή Κεντρικό επίπεδο για την υλοποίηση τους.

www.ypodomes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου