Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2016

Την στενή συνεργασία τους, για το επόμενο διάστημα αποφάσισαν ΠΕΠΕ - Ιταλοί μηχανοδηγοί

Στην εικόνα αριστερά φωτογραφία της Ελληνικής Αποστολής στο συνέδριο της ALE στο Σαλέρνο της Ιταλίας,με την αντίστοιχη Ιταλική.

Στο περιθώριο των συζητήσεων
(θα αναφερθούμε σε άλλη ανάρτηση μας στα όσα έγιναν στο συνέδριο) οι εκπρόσωποι των 2 Σωματείων αποφάσισαν -επιβεβαίωσαν-την απο κοινού στενή συνεργασία τους το επόμενο διάστημα για όλα τα θέματα που αφορούν τους μηχανοδηγούς σε Ελλάδα και Ιταλία.

Ο Iταλός Πρόεδρος του συνδικάτου των συναδέλφων στην Ιταλία, προσκλήθηκε και στην Ελλάδα απο την ΠΕΠΕ για να υπάρξουν το επόμενο διάστημα συζητήσεις και να απαντηθούν και πολλά ερωτηματικά συναδέλφων για τον τρόπο εργασίας και τις συνθήκες που επικρατούν στην Ιταλική FSI.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου