Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Σενάρια για «σπάσιμο» του υπ. Υποδομών – Μεταφορών και ενσωμάτωσης… λιμένων

Ανασχηματισμό πρόκειται να ανακοινώσει, σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές, τις επόμενες ημέρες ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.Ένα σενάριο που «παίζει» αναφέρεται στο «σπάσιμο» του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και
Δικτύων. Αυτό σημαίνει, πιθανότατα, διαχωρισμό των Υποδομών / Δικτύων από τις Μεταφορές.
Μάλιστα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης ακούγεται ότι έχει ζητήσει την ενσωμάτωση αρμοδιοτήτων του υπ. Ναυτιλίας, όπως οι λιμένες.  
Πάντως, οι περισσότεροι θεωρούν βέβαιο ότι ο Χρ. Σπίρτζης θα διατηρήσει, εάν «σπάσει» το υπουργείο, ένα από τα δυο χαρτοφυλάκια, με πιο πιθανό αυτό των Υποδομών.
Αναφορικά με την υφ. Μεταφορών Μ. Χρυσοβελώνη, όλα θα εξαρτηθούν από την συνεννόηση μεταξύ Αλ. Τσίπρα – Π. Καμμένου, με πολιτικούς αναλυτές να επισημαίνουν ότι οι ΑΝΕΛ θα διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό των χαρτοφυλακίων τους.

Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου