Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Συνεχίζει να εκτίθεται και να εκθέτει την ΑΣΚΕ ο γραφικός εκπρόσωπος της

Η εικόνα με τους μπούφους αριστερά ΔΕΝ έχει σχέση με την ανάρτηση!Η εμπάθεια κάποιων συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών πλέον βγάζει μάτι για συγκεκριμένα πρόσωπα! Είναι τόσο εμφανής η δυσφορία τους για αυτούς που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν με ουσιαστικά επιχειρήματα που πλέον καθημερινά ψελίζουν μια
μπαρούφα για να δικαιολογήσουν την συνδικαλιστική τους ανυπαρξίαΤο τελευταίο που ακούσαμε
απο τον γραφικό εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ είναι ότι ...ο Πρόεδρος του Σωματείου είπε ότι δεν του στέλνει ξανά τίποτα και του κόβει την ...ενημέρωση!

Προφανώς ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ λησμονεί ότι σύμφωνα με το καταστατικό του Σωματείου, ΑΛΛΟΣ είναι αυτός που επιφορτίζεται την αλληλογραφία του Σωματείου, διακινεί τις ανακοινώσεις κτλπ.
Εκτός αν ΚΑΙ αυτό πρέπει να το κάνει ο Πρόεδρος του Σωματείου....

Το κορυφαίο που ακούσαμε απο τον γραφικό αυτό συνδικαλιστή είναι ότι θεωρεί πως έχει πέσει θύμα λογοκρισίας, όπως κάνει λέει η Κυβέρνηση με τα κανάλια !!! (ή όπως έκανε το ΚΚΕ με τον τηλεοπτικό 902 λέμε εμείς). 

Μάλλον φαντάζεται τον εαυτό του για μεγάλες καταστάσεις.Κοινοβούλιο και βάλε για να εκπροσωπήσει τα δίκαια της εργατικής τάξης!

Άρα ή μιλάμε για ένα γραφικό και αποτυχημένο τύπο συνδικαλιστή που στον ύπνο και στον ξύπνιο του βλέπει μπροστά του μόνο τον ...Γενιδούνια, ή μιλάμε για ένα κομπλεξικό που δεν έχει τίποτα να πεί και λέει κάθε μέρα κ κάτι , απλα για να λέει κάτι.
Τελευταία μπαρούφα που ακούσαμε , ότι έχει πληροφορία (εσωτερική κ καρατσεκαρισμένη) ότι ΔΕΝ θα γίνουν οι τοποθετήσεις του προσωπικού σε έδρες (αυτές που εκκρεμούν απο το 2013)....
Βουλωμένο γράμμα διαβάζει μάλλον,!

Σαν αυτό το βουλωμένο γράμμα που έλεγε ότι η ΣΣΕ δεν θα υπογραφεί, αυτό που έλεγε ότι δεν θα πληρώθουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα ποτέ, το ίδιο με αυτό που ήθελε να μας πείσει ότι το εξοδολόγιο στην Τρίπολη καταργήθηκε (και διπλασιάστηκε τελικά!!!), ένα απο εκείνα που φέρνουν εδώ και 15 μήνες τα ...εξοντωντικά κυκλώματα εργασίας στην έλξη, ένα απο αυτά που κλείνουν τα περιφερειακά μηχανοστάσια (την ώρα που ανοίγει το 4ο τμήμα γραμμής στην Θεσσαλία).
Τι να πούμε πλέον. 
Απλά αναρωτιόμαστε.

Μπούφος ή βαλτόμπουφος ή Γκιώνης ή Νανόμπουφος; Τι να επιλέξουμε ;
Ή μήπως αετός (σαν αυτόν που τον πληροφορεί με τέτοιες μπαρούφες) χωρίς φτερά ;

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


1 σχόλιο:

  1. Για να είμαστε και πιο συγκεκριμένοι, ο συνάδελφος λαμβάνει ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις του Σωματείου μας.Το Προεδρείο του αποστέλλει τα πάντα.Τα mail υπάρχουν.
    Απλά πρέπει κ αυτός κάτι να πεί για να δικαιολογήσει την παρουσία του.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή