Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ένας καλός μας φίλος και άψογος επαγγελματίας συνταξιοδοτήθηκε!

Ένας πολύ καλός φίλος,άψογος επαγγελματίας και συνεργάτης συνταξιοδοτήθηκε την περασμένη Παρασκευή.Ο λόγος για τον φίλο

Πέτρο Πετρόπουλο,μηχανοδηγό απο την Πάτρα που μετά απο 30 και πλέον χρόνια υπηρεσίας και προσφοράς στον σιδηρόδρομο αλλά  και στον κλάδο έλξης (όπου και διετέλεσε συνδικαλιστής στο ΣτΑ)συνταξιοδοτήθηκε την περασμένη Παρασκευή.

Ευχόμαστε στον συνάδελφο και πολύ καλό φίλο μας, ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του, υγεία και δύναμη σε αυτόν και την οικογένεια του!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Θέλω απο καρδιάς να ευχαριστήσω τον φίλο μου Πέτρο Πετρόπουλο για την βοήθεια που προσέφερε σε όλους τους νέους μηχανοδηγούς,αγκαλιάζοντας μας απο την πρώτη στιγμή.
    Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πάντα οι συμβουλές του ήταν σημαντικές κ στοχευμένες καθώς η εμπειρία του για θέματα του κλάδου μας, ήταν πολύτιμη για εμένα.
    Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί βοήθησε στην δημιουργία της Εξέλιξης,όταν λίγοι πίστεψαν σε εμάς,στήριξε την +ΣυνΕξέλιξη και ήταν πάντα εκεί,όποτε χρειάστηκε.
    Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί δεν υπέκυψε ΠΟΤΕ στην λάσπη και στην πίεση που δέχτηκε απο το 2012 και μετά όταν και επέλεξε να συμπορευτεί μαζί μας. Το 2015 δικαιώθηκε η επιλογή του αυτή και εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε ότι περνά απο το χέρι μας για να είναι και αυτός - όπως και εμείς-περήφανος για τον κλάδο έλξης.
    Φίλε Πέτρο σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου,για την συναδελφικότητα και την πολύτιμη βοήθεια σου σε όλα μας τα βήματα.
    Θα τα λέμε συνεχώς,άλλωστε οι καλοί φίλοι δεν χάνονται ποτέ.
    Εύχομαι καλή σύνταξη,να έχεις υγεία δύναμη εσύ και η οικογένεια σου.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή