Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέστειλε το προσωπικό τοποθετημένο (αριθμητικά) σε έδρες,υπηρεσίες,τμήματα στο νέο Οργανόγραμμα

Πριν απο λίγο η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέστειλε στο email του Σωματείου μας (και της ΠΟΣ)τον αριθμό των υπηρετούντων ανά έδρα σύμφωνα με την σημερινή κατάσταση και το προτεινόμενο Οργανόγραμμα. Σε αυτό φαίνεται ότι
δεν έχουν γίνει  ακόμη δεκτά -μεσολαβεί η διαβούλευση με την ΠΟΣ και τα Σωματεία που θα γίνει εντός των επομένων ημερών- τα όσα περιέγραψε το Σωματείο μας στην επιστολή του.
Στην επιστολή του κ. Τσαλίδη που λάβαμε πριν απο λίγο, επισημαίνεται  ότι οι Οργανικές θέσεις στο προτεινόμενο Οργανόγραμμα (1131) παραμένουν ίδιες ενώ οι σημερινοί υπηρετούντες στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι 664 και οι αποσπασμένοι που έχουν επιστρέψει με τον τελευταίο Νόμο (4313/2014) είναι 23.
Όπως όλα δείχνουν η πρόθεση της Διοίκησης είναι να προχωρήσει η ψήφιση του Οργανογράμματος μέσα στην εβδομάδα,παράλληλα να γίνουν οι τοποθετήσεις προσωπικού (ονομαστικά) και να τρέξει άμεσα η προκήρυξη των κενών Οργανικών θέσεων ευθύνης.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου