Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια διάταξη

Όπως μας ενημέρωσε ο συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιαννης εκπρόσωπος εργαζομένων στο ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην σημερινή συνεδρίαση η ημερήσια διάταξη είναι η εξής :

Λήψη απόφασης επί της από 26.09.2016 ένστασης της εταιρείας με την επωνυμία “ECO CLEANING” ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ Κ. ΙΣΜΗΝΗ κατά α) της Επιτροπής διαγωνισμού της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.» για το διαγωνισμό με στοιχεία Δ-1603/2016, και σχετικά με τις υποβληθείσες οικονομικές προσφορές και την αξιολόγηση αυτών και β) της εταιρίας περιορισμένης ευθύνης με την επωνυμία «ΑΤΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΕΠΕ», που εδρεύει στη Νέα Χαλκηδόνα Αττικής, οδός Αχαρνών 461 και εκπροσωπείται νόμιμα.
Επιλογή αναδόχου για τη χρηματοδοτική μίσθωση εταιρικών αυτοκινήτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη συνεργασία μεταξύ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ Α.Ε.».
Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (Α.Σ.Σ.Κ.).
Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.
  Για την ακρίβεια,                                         
  Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ                                                                 
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ                                         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου