Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Ικανοποίηση ΕΡΓΟΣΕ για την πορεία των σιδηροδρομικών έργων στο «Κιάτο-Ροδοδάφνη»

Τα σιδηροδρομικά έργα, που εκτελούνται στη διαδρομή από το Κιάτο ως τη Ροδοδάφνη, επισκέφθηκαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Δουκάκης και ο δ/νων σύμβουλος, Θάνος Βούρδας, ως επικεφαλής κλιμακίου της εταιρείας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, στην  οποία συζητήθηκε η πορεία του έργου και αμέσως μετά έγινε επίσκεψη κατά μήκος και των 71 χλμ. του έργου.


Με το πέρας της επίσκεψης, ο κ. Βούρδας εξέφρασε την ικανοποίηση του για την μέχρι τώρα πορεία των εργασιών και επέστησε την προσοχή όλων στην τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων, έτσι ώστε να παραδοθεί ένα σύγχρονο έργο μέσα στο 2017.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου