Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Απροετοίμαστη η ΔΙΚΑΜ για την πληρωμή της 6ης μέρας!

Προχωρούν αυτήν την εβδομάδα οι ερμηνευτικές για την υλοποίηση της τελευταίας ΣΣΕ και είναι πραγματικά εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει στην ΔΙΚΑΜ - φυσικά την ευθύνη δεν έχουν οι συνάδελφοι που ασχολούνται με την μισθοδοσία του προσωπικού-,αλλά η 
Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που δέχεται αυτήν την κατάσταση και δεν ενδιαφέρεται για να βελτιώσει βασικές  διαδικασίες στην Διεύθυνση της έλξης.

Απαράδεκτη είναι η συμπεριφορά του Διευθυντή της ΔΙΚΑΜ,που αναζητούσαν -μάταια-απο την Πέμπτη-Παρασκευή,συνδικαλιστές (αλλά και στελέχη)όταν κ έγινε γνωστό το θέμα, για να συζητήσουν το θέμα. Δυστυχώς δεν κατάφερε κανείς να μιλήσει με τον Διευθυντή.

Όπως μάθαμε,στην ΔΙΠΕΚΑΜ το θέμα έχει προβλεφθεί εδώ και πολύ καιρό(πάνω απο  χρόνο)καθώς υπήρχε πρόβλεψη στον τρόπο καταχώρησης της μισθοδοσίας.αφού είχε δοθεί εντολή και είχε φτιαχτεί το αντίστοιχο πρόγραμμα σε υπολογιστή.
Και μόνο αυτό αποδεικνύει ότι το μπάχαλο στην ΔΙΚΑΜ συνεχίζεται (και θα συνεχίζεται όσο υπάρχει αδιαφορία για την αντιμετώπιση σημαντικών ζητημάτων)αφού δεν υπάρχει πρόβλεψη για θεμελιώδη ζητήματα. Οι συνάδελφοι προσπαθούν και ζητούν να δοθούν λύσεις αλλά με ένα μαγικό τρόπο τα μόνιμα...προβλήματα στην Διεύθυνση της έλξης δεν λένε να ξεπεραστούν.
Ίσως πρέπει να πιστέψουμε και εμείς ότι αυτό συμβαίνει γιατί το μπάχαλο εξυπηρετεί συγκεκριμένους παράγοντες.

Εμείς περιμένουμε απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να τρέξει ΑΜΕΣΑ τις διαδικασίες για να πιστωθούν τα δεδουλευμένα στις 27 Οκτώβρη στους μηχανοδηγούς,όπως και στο υπόλοιπο προσωπικό.
Όπως και περιμένουμε -εντός της εβδομάδας-την έγκριση για την πληρωμή των οφειλόμενων αναπαύσεων και αδειών προηγούμενων χρόνων για όσους έχουν καταθέσει αντίστοιχα αιτήματα.
Σε κάθε άλλη περίπτωση το θέμα θα αντιμετωπιστεί με τους ενδεδειγμένους νομικά τρόπους.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου