Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Τι είχε βγάλει Συνταγματικό το Συμβούλιο της Επικρατείας για τους εργαζόμενους ;

Κάποιοι σήμερα πανηγυρίζουν για την "νίκη της Δημοκρατίας" θεωρώντας ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε τους ...καναλάρχες!
Ας δούμε τι είχε αποφασίσει πρόσφατα για την περίπτωση των συναδέλφων μας στο 
Μετρό το ίδιο Όργανο.

Ο ...υπερασπιστής της δημοκρατίας στην χώρα είχε αποτανθεί ότι είναι συνταγματική και νόμιμη η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ των εργαζομένων στο Μετρό τις μέρες που οι συνάδελφοι μας απεργούσαν ενάντια στην κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.
Είμαστε σίγουροι ότι αυτή την δημοκρατία θέλουν και ευαγγελίζονται όσοι στηρίζουν αυτές τις αποφάσεις προσπαθώντας να κάνουν μικροπολίτικό και μικροσυνδικαλιστικό παιχνίδι στους χώρους εργασίας.....
Να θυμούνται ότι η ιστορία γράφει όμως.....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ότι το στέκι στηρίζει τα δίκαια αιτήματα ΟΛΩΝ των εργαζομένων στα ιδιωτικά κανάλια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου