Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Ασφαλιστικά μέτρα για τους σύνεδρους του Σ.Σ. Θεσσαλικός απο το Δίκτυο Σιδηροδρομικών


Όπως ήταν αναμενόμενο,ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν απο 2 σύνεδρους (Δίκτυο Σιδηροδρομικών) κατά της συμμετοχής των αντιπροσώπων του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Θεσσαλίας. Η υπόθεση θα συζητηθεί αύριο στις 10 το πρωί. Θυμίζουμε ότι το 2013 με την ίδια
διαδικασία είχε αποκλειστεί απο το Συνέδριο ο συνάδελφος Θόδωρος Λιανός αντιπρόσωπος τότε απο το Σωματείου του Προαστιακού και σύνεδρος που θα κατέβαινε υποψήφιος με το Δίκτυο.
Το θέμα που έχει δημιουργηθεί με τις εκλογές του Σ.Σ. Θεσσαλικού αφορά την ψήφο μαθητών που ανέβασαν το μέτρο και αντί να εκλεγούν 2, με την συμμετοχή τους στις εκλογές εκλέχτηκαν τελικά 3 σύνεδροι, οι 2 για την ΠΑΣΚ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου