Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016

Επίορκοι, πολλοί επίορκοι υπάλληλοι στο ΥΠΟΜΕΔΙ και σε εποπτευόμενες ΔΕΚΟ

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε, σε συνέντευξή του στην «Αγορά», ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, «βασίλευε» η… παρανομία στο υπουργείο και σε εποπτευόμενες ΔΕΚΟ. 

«Εντός του υπουργείου αντιμετωπίσαμε πρακτικές παράνομες. Βρήκαμε διευθυντές που είχαν
στο όνομά τους εταιρεία με τρία κότερα (!) και ήταν διευθυντές που παρακολουθούσαν τα έργα των παραχωρήσεων.


Βρήκαμε λειτουργούς που εμπλέκονταν σε κλοπή χρημάτων και εισιτηρίων στο μετρό. Βρήκαμε ανθρώπους, με εκατομμύρια ευρώ σε λογαριασμούς τους από αεροπορικές εταιρείες.

Βρήκαμε υπαλλήλους δημόσιων ανώνυμων εταιρειών να μετέχουν σε διαγωνιστικές διαδικασίες ξένων χωρών, με άλλα σχήματα.

Τους απολύσαμε και στείλαμε όλες τις περιπτώσεις στη Δικαιοσύνη. Και εκκρεμούν και άλλες», ανέφερε ο υπουργός Μεταφορών.

Σε πρώτη ανάγνωση, οι κατηγορίες στρέφονται σε γενική διεύθυνση του πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ, στην ΣΤΑΣΥ, το Αττικό Μετρό και την ΥΠΑ.  

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου