Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ποιοί εκλέγονται στο Γενικό Συμβούλιο και για την Εξελεγκτική Επιτροπή της ΠΟΣ


Από την ΠΑΣΚ - ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ εκλέγονται:

Για το Γενικό Συμβούλιο
ΧΑΡΑΤΣΗΣ Δ.
ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΑΘ.
ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ Ν.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Α.
ΝΤΟΜΠΡΟΥΔΗΣ Ι.
ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Ε.
Αναπληρωματικός
ΦΑΛΟΥΤΣΑΣ Β.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
ΠΡΑΣΣΑΣ Α.
ΤΣΟΥΛΟΣ Δ.

Από την ΔΑΚΕ -Σ εκλέγονται:

Για το Γενικό Συμβούλιο
ΚΛΑΨΗΣ Ν.
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Χ.
ΜΑΥΡΑΝΤΩΝΗΣ Γ.
ΜΠΕΣΙΡΗΣ Ν.
 ΜΩΡΑΙΤΗΣ Π.
ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ Ε.
Αναπληρωματικός
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ Θ.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
ΒΡΕΤΤΑ Ι.
ΑΛΤΗΣ Ν.

Από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ εκλέγονται:
ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ Δ.
ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ Κ.
 ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Π.
 ΛΙΑΝΟΣ Θ.
ΒΑΡΣΑΜΑΣ Α.
Αναπληρωματικός
ΓΚΙΚΑΣ Γ.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή
ΓΚΑΝΤΙΤΖΙΚΙΔΗΣ Π.

Από τη ΔΕΣΚ-Σ εκλέγονται:
ΡΙΖΟΥΛΗΣ Κ.
ΤΡΕΒΛΟΣ ΗΛ.
ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ Ι.

Δεν εκλέγει για την Εξελεγκτική Επιτροπή

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους!Καλή δύναμη!Η μεγαλύτερη δικαίωση για εκείνους που πάλεψαν απέναντι σε αμμοραλιστικές λασπολογίες, σε χτυπήματα κάτω από τη μέση και άνανδρες επιθέσεις των τελευταίων ημερών που τελικά απέβησαν άκαρπες!Τελικά είναι αλήθεια οτι η ανηθικότητα μπορεί να επιφέρει μόνο θνησιγενείς επιτυχίες στους ''βιαστικούς'' και ανυπόμονους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όσους εκλέχτηκαν στην νέα Διοίκηση της ΠΟΣ και στις ΠΑΣΚ κ ΔΑΚΕ που κατέλαβαν τις 2 πρώτες θέσεις. Το Δίκτυο έδωσε ένα καθαρό αγώνα τις τελευταίες 2 μέρες,διπλασιάζοντας σχεδόν τις δυνάμεις του,στην -μόλις- 2η παρουσία του στις εκλογές της Ομοσπονδίας,έχοντας νέα κ καθαρά πρόσωπα στην σύνθεση του. Όταν δίνεις καθαρούς αγώνες δημιουργείς τις προϋποθέσεις για να κερδίσεις εκλογές και σε αυτό το επίπεδο καθώς χτίζεις σχέσεις εμπιστοσύνης με τους εκατοντάδες συναδέλφους που εμπιστεύτηκαν την παράταξη μας.Να μην ξεχάσω να πω, ότι διασκεδάζω με αυτούς- τους μηχανοδηγούς- που πανηγυρίζουν σαν τρελοί,επειδή το Δίκτυο βγήκε τρίτο στην Ομοσπονδία. Ας έχουν κατά νού ότι άλλο εκλογές στην έλξη,άλλο εκλογές στην Ομοσπονδία...Η +ΣυνΕξέλιξη ήρθε για να μείνει στην έλξη κ αν συνεχίσουμε να λειτουργούμε όπως μέχρι και σήμερα,όλο και περισσότεροι θα μας εμπιστεύονται,μέρα με την μέρα....Μας πεισμώνει μάλιστα ακόμα περισσότερο αυτή η συμπεριφορά των λίγων,για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι κ ποιο χρήσιμοι για τους μηχανοδηγούς κ τα συμφέροντα του κλάδου μας!

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή