Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Έκτακτο - Εστάλη σε ΠΟΣ και Σωματεία το πλήρες Οργανόγραμμα στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Όπως πληροφορηθήκαμε πριν απο λίγο εστάλη απο την Διοίκηση  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το πλήρες Οργανόγραμμα καθώς και το νέο προσοντολόγιο ΚΑΙ στο mail του Σωματείου μας.

Αναφορικά με τον κλάδο έλξης έχουμε προτεινόμενες αλλαγές στο προσοντολόγιο καθώς στο προσοντολόγιο
προβλέπεται 11 ετής εμπειρία για μηχανοδηγό (ΔΕ) προκειμένου αυτός να αιτηθεί θέση Προϊσταμένου Υπηρεσίας  (με 2 χρόνια σε θέση ευθύνης) ενώ για να αιτηθεί θέση Προισταμένου Τμήματος η απαιτούμενη εμπειρία μειώνεται στα 9 χρόνια.

Αν ο μηχανοδηγός είναι κάτοχος τίτλου σπουδών ΑΕΙ ή ΤΕΙ η απαιτούμενη εμπειρία μειώνεται στα 5 χρόνια για τμηματάρχης και 7 χρόνια για Υπηρεσίας.

Όπως μας ενημέρωσε η ΠΟΣ πρόθεση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είναι η διαβούλευση να ολοκληρωθεί μέχρι την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και το Οργανόγραμμα να ψηφιστεί την ερχόμενη εβδομάδα με την προκήρυξη των κενών οργανικών θέσεων ευθύνης.

Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεώτερο/

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου