Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Ανάγκη για αίμα για συνάδελφο μηχανοδηγό

Ο συνάδελφος
Γιώργος Μαρμαράς πρόκειται να χειρουργηθεί την προσεχή εβδομάδα και όπως πληροφορηθήκαμε θα χρειαστούν 6 φιάλες αίμα.
Όποιος συνάδελφος επιθυμεί να δώσει αίμα μπορεί να το κάνει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο μέχρι την Παρασκευή 21/10 δηλώνοντας πως η δωρεά απευθύνεται στο "ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ για τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΜΑΡΜΑΡΑ".
Υπενθυμίζουμε ότι το Σωματείο μας έχει δημιουργήσει τράπεζα αίματος, η οποία έχει χρησιμοποιηθεί για συναδέλφους,ωστόσο η προσέλευση δωρητών  ήταν μικρή κ έτσι δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή επαρκές απόθεμα.
Όσοι συνάδελφοι θέλουν να δώσουν αίμα για τον Γιώργο,μπορούν να επικοινωνούν και με τον συνάδελφο Κάσση Δημήτρη, αλλά και μέλη του ΔΣ του Σωματείου μας για περαιτέρω πληροφορίες.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου