Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

Προγράμματα επαναπιστοποίησης,χωρίς πιστοποιημένους εκπαιδευτές;


Μεγάλο προβληματισμό έχει προκαλέσει μια καταγγελία που ήρθε στο στέκι της έλξης  και αφορά
προγράμματα επαναπιστοποίησης που πραγματοποιούνται τελευταία στον ΟΣΕ και μαθήματα που γίνονται απο εκπαιδευτές που όχι μόνο δεν έχουν πιστοποίηση για το αντικείμενο που παραδίδουν μαθήματα,αλλά ούτε καν ιδέα για αυτό,αφού η ειδικότητα τους (και το γνωστικό τους πεδίο)δεν έχει καμία σχέση! 

Το περιστατικό που μας αναφέρθηκε αφορά μαθήματα επαναπιστοποίησης  με κάποιους - κάποιες να προσπαθούν να εξηγήσουν σε συναδέλφους τι είναι αντικείμενο της υποδομής, και διάφορα άλλα χωρίς καν να ξέρουν οι ίδιοι το αντικείμενο!
Λίγη προσοχή δεν βλάπτει  και για να το πούμε ποιο ωμά, η επιλογή των εκπαιδευτών,δεν μπορεί να γίνεται με λογικές παράγκας.
Είναι καιρός η Διοίκηση του ΟΣΕ να καθαρίσει τις κάθε λογής παράγκες που την εκθέτουν  και δρουν ανεξέλεγκτα εντός του Οργανισμού δεκαετίες τώρα.
Καλή η ενασχόληση με τα μεγάλα,αλλά τα καθημερινά κάνουν την διαφορά στην συνείδηση των σιδηροδρομικών,που βλέπουν ακόμα και σήμερα, μιά απο τα ίδια κ απευθύνονται σε εμάς για να εκφράσουν την δυσφορία τους για αυτές τις καταστάσεις.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου