Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Θα τρελαθούμε σε αυτόν τον τόπο ! απο τον Real fm

Η κωλοτούμπα της χρονιάς !
Όλη η σημερινή συνέντευξη !
Αυτό είπε πριν από λίγο ο Δημοσιογράφος στον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ Νίκο Κιουτσούκη , σχολιάζοντας την επιστροφή του στην Νέα Δημοκρατία.

Πως ο εργαζόμενος θα εμπιστευτεί την ηγεσία της ΓΣΕΕ όταν την μια βδομάδα βρίζει την Κυβέρνηση για τις πολιτικές που εφαρμόζει και φεύγει και την άλλη επιστρέφει στο κόμμα ;
Ο κ. Κιουτσούκης μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ (!!!!) και είπε ότι
θα συνεχίσει να καταγγέλει ενώ προσπάθησε να μας πείσει ότι η ΝΔ είναι εναντίον του μνημονίου.

Εμείς κλείνουμε με αυτό που είπε ο δημοσιογράφος κλείνοντας ...Το θέμα είναι το πως νιώθετε όταν κοιτάζεστε το πρωί στον καθρέπτη μετά την επιστροφή σας.


Ακούστε το ηχητικό:  εδώ

6 σχόλια:

  1. Μόλις αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον υπουργό Οικονομικών, ελπίζω ότι είναι "στρατηγική", θα παρέμβει για την υπογραφή της ΣΣΕ. Είναι πανούργος ο Νικόλας!, θυσιάζεται για τους συναδέλφους του και την υστεροφημία του!!!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σχολιασει κανεις;
    Ολα τα εχουμε δει κι ολα τα εχουμε ακουσει.....εχει κριθει και δαυτος......αλλα θα πρεπει να αλλαξει καθρεπτη και γυαλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμα και ο Θύμιος ο Λυμπερόπουλος , ιδεολόγος δεξιός , αρνήθηκε την πρόσκληση.

    Πόσο χαμηλά θα πέσεις ακόμα Νίκο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μράβο στον Νίκο που είπε τα πράγματα με το όνομα τους,
    ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ του μνημονίου, μειώνει μισθούς, κόβει συντάξεις,βάζει χαράτσια σε ότι αναπνέει και κινείται, κλείνει σχολεία νοσοκομεία, χαρίζει τον κόπο του Ελληνικού λαού σε φιλαράκια της (ιδιωτικοποιήσεις), κρατική τρομοκρατία, μισαλλόδοξα και διχαστικά κηρύγματα και απέναντι σε όλα αυτά η Ν.Δ. αντιδρά λυσσασμένα, και προασπίζει τον λαό, και βάζει τέλος στα σχέδια τους...
    Όλοι στις επόμενες εκλογές ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ
    Ν. Δ.

    Υ.Γ. Οι γάϊδαροι πετάνε και πετεινοί κανούν τα αυγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και να σκεφτεί κανείς ότι αυτός ο ουτιδανός, ψηφίστηκε πρόσφατα, εκπρόσωπος των εργαζομένων του ΟΣΕ στο Διοικ. Συμβούλιο!!!
    Ο αδίστακτος θεσιθήρας ξεγέλασε, έταξε, τρομοκράτησε (κυρίως στη Βόρεια Έλλάδα απ' όπου προέρχεται) και τώρα γυρίζει στο παχνί για να σιγουρέψει την επανεκλογή του στο προσεχές συνέδριο της ΓΣΕΕ. Μή χάσει κι αυτή τη θέση.
    Τώρα τις παρλαπίπες που εκστομίζει μόνο λοβοτομημένοι μπορεί να τις πάρουν στα σοβαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή