Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τα ΕΛΠΕ επενδύουν 27 εκατ. ευρώ για τη σιδηροδρομική σύνδεση ΣΚΑ – Ελευσίνας

Τα Ελληνικά Πετρέλαια επενδύουν 27 εκατ. ευρώ για την σιδηροδρομική σύνδεση του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών με την Ελευσίνα.Πρόκειται για την αναβάθμιση της υφιστάμενης μετρικής γραμμής, μήκους 7,5 χλμ., η οποία θα
συνδέει την Ελευσίνα και τον Ασπρόπυργο με το εν λειτουργία σιδηροδρομικό δίκτυο στο ΣΚΑ.

Από την πλευρά τους, τα ΕΛΠΕ θα πετύχουν την σύνδεση των αγωγών των δυο διυλιστηρίων σε Ασπρόπυργο και Ελευσίνα κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου.

Αυτό ανακοίνωσαν, πριν από λίγο, ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο διευθύνων σύμβουλος των ΕΛΠΕ Γρηγόριος Στεργιούλης.

Παράλληλα, τα ΕΛΠΕ θα προχωρήσουν στη δωρεά 300 τόνων ασφαλτικών για την ανάγκη των έργων οδοποιίας στις πληγείσες περιοχές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

www.metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου