Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Επιβεβαιώθηκε η παραίτηση του Προέδρου της ΠΟΣ

Πλήρης επιβεβαίωση για το στέκι της έλξης στην σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας, όπου επιβεβαιώθηκε απο όσους συμμετέχουν στο ΔΣ της ΠΟΣ ότι 
ο Παρασκευόπουλος κατέθεσε την παραίτηση του απο την θέση του Προέδρου και πλέον δεν έχει κανένα νόμιμο δικαίωμα να εκπροσωπεί την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (υπογραφές ανακοινώσεων κτλπ).

Για το θέμα -που είναι δεόντος σοβαρό- θα υπάρξει επιστολή στην Ομοσπονδία όπου θα θέτει προ των -νομικών- ευθυνών  του,τον παραιτηθέντα Παρασκευόπουλο που συνεχίζει να υπογράφει ανακοινώσεις κτλπ. (το καταστατικό ορίζει ρητά τι συμβαίνει όταν υπάρχει κενό στην θέση του Προέδρου)
Φυσικά θα ζητείται και η άμεση συνεδρίαση του ΔΣ για την εκλογή νέου Προέδρου (ή του Παρασκευόπουλου αν τον προτείνει η ΠΑΣΚ).
Επαναλαμβάνουμε ότι το θέμα είναι πολύ σοβαρό,τα πρακτικά υπάρχουν και ο Παρασκευόπουλος παραιτήθηκε στην δευτερολογία του, ενώ δεν έβαλε σε ψηφοφορία θέματα που ζητούσε την έγκριση του Σώματος.
Επειδή η νομιμότητα είναι το ζητούμενο, πέραν της σοβαρότητας που στερείται ο παραιτηθείς Παρασκευόπουλος,ο οποίς απαξιώνει καθημερινά τον θεσμό της ΠΟΣ,θα ενημερωθούν και όλοι οι αρμόδιοι φορείς.
Η ΠΟΣ μέχρι την εκλογή νέου Προέδρου, θα συνεχίσει να λειτουργεί βάση του καταστατικού της και δεν πρόκειται να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου