Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Mε την δικαστική απόφαση η μισθοδοσία την Παρασκευή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου θα καταβληθεί η μισθοδοσία στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και σε αυτήν θα περιλμαβάνεται η
δικαστική απόφαση (bonus κανονική άδεια κτλπ).

 Τις επόμενες μέρες θα κυκλοφορήσει απο την Διεύθυνση Προσωπικού η εγκύκλιος για τον νέο τρόπο υπολογισμού των δευτερευουσών και η αναδρομική καταβολή θα γίνει στην επόμενη μισθοδοσία (27 Φλεβάρη-13 Μαρτίου).
Παράλληλα τρέχει η διαδικασία για την πληρωμή των υπερβάλουσων υπερωριών για το 1ο εξάμηνο του 2017 αλλά και των οφειλομένων αδειών και αναπαύσεων.
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το θέμα απο το στέκι της έλξης.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους να μην πιστεύουν τις φήμες που κυκλοφορούν για την αλλαγή στην μισθοδοσία και στον τρόπο πληρωμής καθώς δεν έχει υπάρξει τίποτα επίσημο.
ΑΝ και όταν υπάρξει κάτι το στέκι θα ενημερώσει άμεσα.
Και αυτό γιατί ιδιαίτερα τον τελευταίο μήνα γίναμε αποδέκτες της αγωνίας των συναδέλφων για αλλαγές που ΘΑ γίνονταν και ΘΑ ΘΑ ΘΑ....
Για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση σας,παρακολουθείτε το στέκι ,εδώ μαθαίνετε τι συμβαίνει πραγματικά!

Το στέκι των μηχανοδηγών - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου