Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Παραιτήθηκε στην τελευταία συνεδρίαση ο Πρόεδρος της ΠΟΣ

Την παραίτηση του υπέβαλε στο σώμα , κατά την ληξη της τελευταίας συνεδρίασης του Διοικητικού  Συμβουλίου ο Πρόεδρος της ΠΟΣ Παναγιωτης Παρασκευοπουλος, αφού σε αυτήν φάνηκαν
ξεκάθαρα τα αδιέξοδα που έχει δημιουργήσει η προσωπική του πολιτική τα τελευταία χρόνια στο κορυφαίο  συνδικαλιστικο όργανο μας.
Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ δήλωσε επι λέξη ότι παραιτείται , αποχώρησε ,καθως κ ότι θα κάνει μονος του -σαν φυσικό πρόσωπο - όσα δεν μπορει να πείσει το ΔΣ της ΠΟΣ να εγκρίνει .
Για τα όσα γράφουμε υπάρχουν τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης.
Αν δεν ισχύουν τα όσα ανέφερε ο παραιτηθείς Παρασκευόπουλος και τα είπε χαρην λόγου , οφείλει να ενημερώσει γραπτώς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.
Εκτός αν νομίζει ότι Προεδρεύει στο μαγαζί του και μπορεί να λέει ότι θέλει στις συνεδριάσεις,όταν μάλιστα υπάρχουν τόσο κρίσιμα ανοικτά θέματα.
Φυσικα σε αυτό το ενδεχόμενο πλέον, θα έχει χάσει κ το τελευταίο ίχνος προσωπικής αξιοπιστίας,πλήτωντας καίρια και τον θεσμό της Ομοσπονδίας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Έχω ήδη ζητήσει από την ΠΟΣ να μου απαντήσουν αν ισχύει η παραίτηση που υπέβαλε ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ καθώς και τα πρακτικά της συνεδρίασης .
    Γενιδουνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή