Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων αποκτά επιτέλους νόημα

Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων αποκτά επιτέλους… νόημα. Η ΡΑΣ μέχρι πρότινος είχε να «ρυθμίσει» τη ΤΡΑΙΝΟΣΕ και τη ΣΤΑΣΥ.
Τώρα, προστέθηκαν η Rail Cargo Logistics Goldair και η Pearl και έπεται συνέχεια.


«Η Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων καλείται να διαδραματίσει έναν ιδιαίτερο ρόλο μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων στις σιδηροδρομικές μεταφορές.

Αυτόν του θεματοφύλακα της ασφάλειας, της διαφάνειας, της δίκαιης και ίσης μεταχείρισης», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος της ΡΑΣ Ιωάννα Τσιαπαρίκου σε εορταστική εκδήλωση της Αρχής, δηλώνοντας ότι νιώθει σαν «μητέρα», έχοντας δίπλα της τα «παιδιά» της, εννοώντας τις σιδηροδρομικές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου