Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Επιστολή Γρ. Αλεξανδρή , Μηχανοδηγού ΜΑΙ : O μηχανοδηγός θα πάρει την θέση που του ανήκει

Λάβαμε και δημοσιεύουμε επιστολή του Γρ. Αλεξανδρή,μηχανοδηγού ΜΑΙ.
Αφιερωμένο σε κάποιους μηχανοδηγούς του ΜΑΙ που το μόνο που ξέρουν είναι να ρίχνουν λάσπη να στοχοποιούν και να διαχωρίζουν μηχανοδηγούς ανάλογα των πολιτικών τους πεποιθήσεων
για θέματα υπαρκτά ή ανύπαρκτα. Έχουν την εντύπωση ότι ο μηχανοδηγός πρέπει να κάνει τα πάντα (πέραν των καθηκόντων του)και να φταίει για τα πάντα.Απο τον καιρό που θα κάνει σήμερα,την κατάσταση της υποδομής μέχρι και το αν θα πάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός!

Γενικώς έτσι απλά να φταίει και να είναι μονίμως στοχοποιημένος. Έτσι τους έμαθαν έτσι θα συνεχίσουν να κάνουν.
Ένα παράδειγμα.
Σε μια περίπτωση βλάβης,για αυτούς τους συναδέλφους,ποτέ δεν ερωτάται το τεχνικό προσωπικό,αλλά φταίει ο συνάδελφος τους μηχανοδηγός!
Ο μηχανοδηγός πρέπει να κρίνεται και να συμπεριφέρεται σε όσα ορίζει το καθηκοντολόγιο του.
Την ώρα που άλλοι προσπαθούν να κρύψουν ατέλειες, οι εν λόγω μηχανοδηγοί,όχι μόνο τις εμφανίζουν αλλά και τις διογκώνουν κιόλας!
Απευθύνομαι σε αυτούς τους μηχανοδηγούς.
Ο μηχανοδηγός,θα πάρει την θέση που του ανήκει,στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου,σε πείσμα όλων σας.

Αλεξανδρής Γρηγόρης - Μηχανοδηγός ΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου