Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα η ΡΑΣ


Παρουσία της πολιτικής ηγεσίας (Γ.Γ. Υπουργείου Μεταφορών κ. Βούρδας) και εκπροσώπων από  τις  περισσότερες σιδηροδρομικές εταιρείες έγινε σήμερα στα γραφεία της ΡΑΣ η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στο μήνυμα της η Πρόεδρος της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων κ.Ιωάννα Τσιαπαρίκου τόνισε πως 

Η ΡΑΣ θα βρίσκεται κοντά σε όλους για να διαφυλάσσει την ασφάλεια των μεταφορών και την ίση μεταχείριση, αλλά και να προωθεί προς το Υπουργείο και τα ευρωπαϊκά όργανα εμπεριστατωμένες μελέτες και εισηγήσεις για κάθε θέμα που αφορά την ανάπτυξη των σιδηροδρομικών μεταφορών και συνεπώς την αύξηση της απασχόλησης στη χώρα μας.

Το Σωματείο μας στην εκδήλωση εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γενιδούνιας Κώστας, ο Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Πειραιά Πέτρος Μωραΐτης και ο Χάρης Καραδήμας,μέλος του ΔΣ της ΠΟΣ.
Εκπροσώπηση είχαν και η ΠΟΣ, ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ,ΠΕΣΟΣΕ, Σωματείο Εργαζομένων ΕΡΓΟΣΕ.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ εκπροσωπήθηκε απο τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Τσαλίδη.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου