Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ανακοίνωση ΠΟΣ για παραλαβή ηλεκτρονικών καρτών ΟΑΣΑ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Σας ενημερώνουμε ότι παραλάβαμε από τον ΟΑΣΑ τις ηλεκτρονικές κάρτες για τους συναδέλφους που είχαν προβεί στην οριζόμενη από τον ΟΑΣΑ διαδικασία αντικατάστασης χάρτινων κουπονιών -
καρτών σε ηλεκτρονικές, παραδίδοντας στη Γραμματεία της Π.Ο.Σ. τ’ απαραίτητα δικαιολογητικά. 


Ο ΟΑΣΑ μας ενημέρωσε ότι οι ηλεκτρονικές κάρτες ξεκινούν από το Φεβρουάριο 2018. Μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2018 θα χρησιμοποιείτε τις χάρτινες.

Από την ΤΕΤΑΡΤΗ 31/1/2018  έως και την ΤΡΙΤΗ 6/2/2018 από τις 08.30΄ έως τις 15.00’, θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία της Π.Ο.Σ. (Κάνιγγος 6, 3ος όροφος - στη Γραμματεία), για να προμηθευτείτε την ηλεκτρονική σας κάρτα, προσκομίζοντας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ τα πρωτότυπα χάρτινα κουπόνια και στελέχη (κάρτα), τα οποία θα παραδώσουμε στον ΟΑΣΑ, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΦΟΡΤΙΣΜΕΝΗ» ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε, σε περίπτωση που η Π.Ο.Σ. συνάψει νέα συμφωνία με τον ΟΑΣΑ για την έκδοση νέων ΕΤΗΣΙΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ 2018 – 2019.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου