Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Παύθηκαν Πετράκης και Αποστολόπουλος από τον ΟΣΕ

Παύθηκαν με κοινή απόφαση των Υππυργών Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη,
ο Πρόεδρος του ΟΣΕ Γιώργος Αποστολόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Κωνσταντίνος Πετράκης.

Η απόφαση έχει ημερομηνιά 8 Δεκεμβρίου 2017 και ήδη αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Το ενδιαφέρον τώρα στρέφεται στην επόμενη μέρα καθώς ως γνωστόν το Υπουργείο ΥΠΟΜΕ έχει θέσει σε πλήρη προτεραιότητα τα σιδηροδρομικά έργα με σημαντικότερο το οραματικό project της Σιδηροδρομικής Εγνατίας και την ολοκλήρωση της γραμμής Αθήνα-Πάτρα.

Αναφορικά με την ονοματολογία, ακόμα είναι νωρίς και αναμένονται οι αποφάσεις για την τοποθέτηση νέου Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Νίκος Καραγιάννης-ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου