Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

5 εκ μάσκες προστασίας απο τον Covid παρήγαγε η FS . Σε Παρίσι και Βερολίνο η Frecciarossa

 5 εκατομμύρια μάσκες για την προστασία έναντι του Covid παρήγαγε ο Όμιλος της FS στο εργοστάσιο της Μπολόνια από τα μέσα Ιουλίου μέχρι σήμερα καθώς αυτό εντάχθηκε στην προσπάθεια αντιμετώπισης των συνεπειών της πανδημίας και  επιβεβαιώνοντας όπως αναφέρει η FS  την ισχυρή προσήλωση του ομίλου στην μάχη ενάντια στον Covid.


Tην ίδια ώρα η περαιτέρω απελευθέρωση της σιδηροδρομικής αγοράς που ξεκινά τον προσεχή Δεκέμβρη, ωθεί τον Όμιλο της FS να επεκτείνει την παρουσία του μετά την Ισπανία (στην γραμμή Μαδρίτη-Βαρκελώνη όπου θα ανταγωνιστεί την Renfe) στην Γαλλία και Γερμανία. 
Η FS προετοιμαζόταν χρόνια για αυτή την επέκταση και ενδιαφέρετε για τις γραμμές Βερολίνο- Φρανκφούρτη, Κολωνία - Αμβούργο, Παρίσι-Λυών, Παρίσι-Μπορντό καθώς και Παρίσι-Βρυξέλλες. 
Μένει να δούμε το κατά πόσο η επέκταση αυτή θα λάβει σάρκα και οστά και φυσικά αναμένουμε ανάλογες επενδύσεις και στην Ελλάδα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Ας δώσουν απο μία και στους εγχώριους μαυρογυαλούρους που έταζαν τα πάντα στους πάντες γιατί οι "μάσκες έπεσαν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή