Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Ανακοίνωση ΟΣΕ για την αποκατάσταση των ζημιών στην υποδομή

Ο ΟΣΕ πιστός στη δέσμευσή του για συνεχή ενημέρωση της προόδου των εργασιών αποκατάστασης των ζημιών του σιδηροδρομικού δικτύου, που προκλήθηκαν λόγω του κυκλώνα Ιανού τον Σεπτέμβριο, σας γνωρίζει τα κάτωθι :

1. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη και από σήμερα δίνετε στην κυκλοφορία η γραμμή ανόδου στο τμήμα Λιανοκλάδι-Παλαιοφάρσαλος (νότια της σήραγγας Όθρυος).

2. Έχουν ολοκληρωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα οι εργασίες αποκατάστασης στη γραμμή Παλαιοφάρσαλος – Καρδίτσα. Ήδη ο ΟΣΕ έχει δώσει έγκριση στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ να εκτελεί δρομολόγια.

3. Στα τέλη Οκτωβρίου θα έχει ολοκληρωθεί και το υπόλοιπο τμήμα της γραμμής Καρδίτσα-Καλαμπάκα.

4. Η τοπική γραμμή Λιανοκλάδι – Στυλίδα δίδεται σε κυκλοφορία την Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου.

5. Σχετικά με το θέμα της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα Λιανοκλάδι-Παλιοφάρσαλος, το πρόβλημα προέκυψε λόγω της πλημμύρας στον υποσταθμό έλξης υψηλής τάσης Παλαιοφαρσάλου και είναι εκτός λειτουργίας. Η αποκατάστασή του θα πραγματοποιηθεί εντός του μηνός Οκτωβρίου.

Ο ΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού καθότι τα  προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας ¨ΙΑΝΟΣ¨ ήταν πρωτοφανή και εκτεταμένα στο δίκτυο.

1 σχόλιο: