Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Σκάνδαλα επί σκανδάλων μεταξύ ΑΚΤΩΡ - ΕΡΓΟΣΕ καταγγέλλει ο Ν.Νικολόπουλος

Για επίορκους υπαλλήλους της ΕΡΓΟΣΕ , για κατα παραγγελία νομοθετικές παρεμβάσεις απο τους Εθνικούς εργολάβους που γίνονται η μια πίσω απο την άλλη για να γλυτώσουν οι ίδιοι εκατομμύρια Ευρώ  και για τριμελές δικαστήριο που θα περιλαμβάνει 1 μέλος απο την ΑΚΤΩΡ , 1 απο την ΕΡΓΟΣΕ και 1 επιδιαιτητή προκειμένου να λυθούν οι διαφορές για το έργο της σήραγγας του Όθρυ κάνει αναφορά ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος.
Αξίζει να διαβάσετε όλη την επερώτηση που δείχνει τον χορό εκατομμυρίων γύρω απο τον πολύπαθο σιδηρόδρομο....

ΚΛΙΚ εδώ  για να διαβάσετε όλη την επερώτηση

1 σχόλιο:

  1. Μα καλά τόσο μεγάλη προστασία και ασυλία χαίρει η ΕΡΓΟΣΕ; Τα MEGAλα δελτία και το ΣΚΑΪ με το Πορτοσάλτε και τον κο Μπάμπη βυσσοδομούσαν συνεχώς κατά του ΟΣΕ, αλλά για την ΕΡΓΟΣΕ τσιμουδιά! Δεν βρέθηκε κάποιος από την ΠΟΣ να τους θυμίσει τα τεράστια διαφυγόντα κέρδη του ΟΣΕ και της ελληνικής οικονομίας, από την μη έγκαιρη παράδοση των έργων στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή