Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Η ΠΟΣ ζητάει ...παράταση στο Οργανόγραμμα

Κύριοι,
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σας προσκάλεσε στο 35ο Πανσιδηροδρομικό Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 7,8,9/10/2016 και όπως γνωρίζετε η θητεία της παρούσας Διοίκησης λήγει στις 6/10/2016.

Λάβαμε το Οργανόγραμμα που μας αποστείλατε, μόλις δύο ημέρες πριν, και σύμφωνα με τις
προφορικές συνεννοήσεις μας που έχουν προηγηθεί, συμφωνήθηκε η διαβούλευση να πραγματοποιηθεί με την επόμενη Διοίκηση της Π.Ο.Σ. η οποία θα προκύψει από τις Αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν στις 9/10/2016.

Κατόπιν τούτου, ζητάμε να δοθεί παράταση στην καταληκτική ημερομηνία που ορίζετε για διαβούλευση, δηλαδή στις 13/10/2016, διότι έως τότε δεν θα έχει συνέλθει σε σώμα η νέα Διοίκηση.
Επειδή τα χρονικά περιθώρια που θα έχει στη διάθεσή της η επικείμενη Διοίκηση είναι πλέον «στενά» και δεν θα έχει την «πολυτέλεια» της άμεσης αλληλογραφίας, παρακαλούμε να μας αποστείλετε όλα τα συνοδευτικά έγγραφα του Οργανογράμματος όπως: Προσοντολόγιο, δραστηριότητες, ολοκληρωμένες Ο.Θ. που προβλέπονται, ώστε να κερδηθεί χρόνος - που θεωρούμε ότι είναι πολύτιμος - εν όψει της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου που θα καθορίσει και τη μεταβίβαση των μετοχών. 


     Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 

           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Αντί σχολιασμού ένα τραγούδι από την Αλίκη (μια βάρκα ήταν μονι της σε θάλασσα γαλάζιακαι ήρθε ένας γλάρος) τα υπόλοιπα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή