Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Συνέδριο Νοθείας, Documento 2

Γεγονότα 

Η αίτηση εγγραφής του Συλλόγου Εργαζομένων ΤΡΑΜ στην ΠΟΣ και παρά το ότι είχε κατατεθεί απο τις 24 Μαίου, ΔΕΝ ΔΙΝΟΤΑΝ

στα μέλη του Διοικητικού της Συμβουλίου. 

Παρά το ότι αυτή είχε κατατεθεί στις 24/5, η πλειοψηφία της ΠΟΣ την έφερε προς έγκριση και κατά παράβαση όρων του Καταστατικού της, στην συνεδρίαση της  26ης  Σεπτεμβρίου 2018.

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, μια μέρα πριν και ενώ η πλειοψηφία της ΠΟΣ είχε δεσμευτεί να χορηγήσει τα νομιμοποιητικά έγγραφα επικαλείτε -εντελώς ξαφνικά- ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! 

Και αυτό ως αντίδραση φέρνει την παρακάτω αναφορά  > 


Φυσικά η πλειοψηφία της ΠΟΣ, επικαλούμενη "προσωπικά δεδομένα" ουδέποτε παρέδωσε τα πρακτικά των συνελεύσεων  του Συλλόγου ΤΡΑΜ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ.

Το γιατί το γνωρίζει πολύ καλά 

Μάλιστα κατόπιν διαβεβαιώσεων ότι αυτά θα δίνονταν εν καιρω και χαρην της ενότητας του κινήματος στον χώρο των μεταφορών, η εγγραφή του σωματείου στην ΠΟΣ έγινε με διευρυμένη πλειοψηφία , χωρίς όμως κανείς να γνωρίζει ότι είχε ήδη κάνει εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων ΠΡΙΝ την κατάθεση της αίτησης εγγραφής του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου