Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Έτσι σηκώθηκε η Δ/Η 032 απο τον Ασωπό

Μερικές  φωτογραφίες απο τις 250+ που έχει στην διάθεση του το στέκι και δείχνουν όλη την επιχείρηση χαρη στην βοηθεια του συναδελφου Νικου Γιαλλινακη κ αλλων φιλων του blog μας.

20 δύσκολες ώρες που δοκίμασαν τις αντοχές όλων.













Ξεκινώντας














































































































Και μηχανοστασιάρχες εκεί .





















































συγχαρητήρια σε όλους

3 σχόλια:

  1. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στην ανάσυρση της μηχανής. Να μη ξεχνάμε και τους μηχανοδηγούς της που παρά το σοκ βοήθησαν το επιβατικό κοινό και δεν δημιουργήθηκε πανικός. Εύχομαι να είναι το τελευταίο συμβάν. Μήπως πρέπει να τοποθετηθεί μια μάσκα (όπως του εκχιονισμού των MLV) στις Adtranz και τις ηλεκτράμαξες ώστε πλέον να μην έχουμε εκτροχιασμούς από ζώα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα μεγαλο μπραβο, σε ολους τους σιδηροδρομικους συναδελφους, που πηραν μερος σε ολη αυτην την προσπαθεια τις αναρσυσης της 032.
    Σε ολους αυτους που εργαστηκαν και βοηθησαν ολο αυτο τον καιρο για την σωστη προετοιμασια αυτης τις ανασυρσης, σε ολους αυτους εργαστηκαν ολες αυτες τις ωρες τις αναρσυρσης χωρις να δειχνουν κουραση σε αυτο που εκαναν και σε ολους μεχρι και στο τελικο σταδιο, του λαστιχοφορου γερανου στο Ε.Π.
    Ενα ξεχωριστο μπραβο στους 2 χειριστες των γερανων και στον συντονιστη (Θαναση - Στρατο - Δημητρη)
    Οσοι το ζησαμε θα το θυμαμαστε παντα.
    Συναδελφος απο την ΕΕΣΤΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα λόγια είναι φτώχα.Ότι και να πούμε σε αυτούς που βοήθησαν με τον όποιο τρόπο,θα είναι λήτα Πιστέυω ότι η μεγαλύτερη ανταμοιβή είναι η επιτυχήμενη ολοκλήρωση της ανάσυρσης της Δ/Η και ο έπαινος από όλους εμάς τους Σιδηροδρομικούς.Και παρεμπιπτόντως θα ήθελα να καταδικάσω,όσους αυτούς που λιθοβολούσαν αυτό το δύσκολο έργο,και περίμεναν στην γωνία να κατακρίνουν τον κάθε Σιδηροδρομικό που έλαβε μέρος σε αυτήν την επιχείρηση.Ντροπή και αίσχος για τους διπρόσωπους,που το μόνο που έκαναν ήταν να κατηγόρουν και να στιχευούν τα πυρά τους σε συγκεκριμένα άτομα που ηγούνταν αυτού του πρωτόγνωρου επιχειρήματος για τα Ελληνικά δεδομένα.Και με την πρώτη ευκαιρία,ας μας πει κάποιος απο την Ε.Ε.Σ.Σ.Τ.Υ με το κοστολόγιο τέθηκε εις πέρας αυτό το εγχείρημα,και πόσα ζήταγε ένας ιδιώτης για το ίδιο πράγμα.Για να αρχίσουν σιγά σιγά να πέφτουν οι μάσκες των διπρόσωπων συναδέλφων τάχα μου τάχα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή