Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Επίθεση στην αμαξ 601 που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ

Επίθεση από οπαδούς δέχτηκε η αμαξοστοιχία 601 στο ύψος της Δεκελειας. Η αμαξοστοιχία μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ κ όπως όλα δείχνουν αντίπαλοι οπαδοί
είχαν στήσει καρτέρι με καπνόγόνα κ πέτρες.
Η αμαξοστοιχία ακινητοποιηθηκε στην ανοικτή γραμμή για περισσότερο από μια ώρα,  ενώ προκλήθηκαν  σοβαρές υλικές ζημιές στα βαγόνια.
Διμοιρία των ΜΑΤ μετέβη στο σημείο κ απεκατεστησε την τάξη , ενώ είναι αυτονόητο ότι κινδυνεύσε η σωματική ακεραιότητα επιβατών κ προσωπικού.
Θεωρούμε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πρέπει να επανακαθορίσει κ να σκεφτεί ξανά αν θα επιτρέπει τις οπαδός μετακινήσεις κ κυρίως πως αυτές θα γίνονται.
Είναι σίγουρο ότι ο σημερινός τρόπος δημιουργεί προβλήματα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου