Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη

Ο εκπρόσωπος εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ συνάδελφος Βασίλης Ζαβογιαννης μας έστειλε και δημοσιεύουμε την ημερήσια διάταξη του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που θα συνεδριάσει την προσεχή Πέμπτη με θέματα 



  • Έγκριση διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων, σύμφωνα με τον Ν. 4412/16 «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών επέκτασης της σιδηροδρομικής μεταφοράς με λεωφορεία στα πλαίσια του Προαστιακού Πατρών  στο Τμήμα Καστελόκαμπος-Πανεπιστήμιο-Νοσοκομείο-Καστελόκαμπος».
  • Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων, σύμφωνα με τα άρθρα 36, 263, 264, 326 και 331 του Ν. 4412/16 «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών σημείων πώλησης Κεντρικής  Ελλάδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.».
  • Τροποποίηση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της εταιρείας (Τροποποίηση Οργανογράμματος/οργανωτικές αλλαγές) και κωδικοποίηση αυτού.
  • Έγκριση τροποποίησης του ενιαίου προσοντολογίου περιγραφής των θέσεων εργασίας των στελεχών (Προϊσταμένων Διευθύνσεων, Υπηρεσιών και Τμημάτων) της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.
  • Ένταξη του υπηρετούντος προσωπικού της εταιρείας σε Κλάδους βάσει του άρθρου 93 του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας.
  • Τοποθέτηση του υπηρετούντος προσωπικού σε Διευθύνσεις, Υπηρεσίες και Τμήματα βάσει του νέου Οργανογράμματος σε συνέχεια της τροποποίησης του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας της εταιρείας
  • Έγκριση προκήρυξης για την πλήρωση κενών οργανικών θέσεων Προϊσταμένων Διευθύνσεων, Υπηρεσιών και Τμημάτων της εταιρείας.
  • Έγκριση  διενέργειας ανοικτού διαγωνισμού άνω των ορίων σύμφωνα με το ν. 4412/2016  για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς επιβατών με λεωφορεία μεταξύ ΣΣ Δράμας και ΣΣ Αλεξανδρούπολης.
  • Διάφορα Θέματα-Ανακοινώσεις.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου