Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Αναβολή στην υπόθεση Κιουτσούκη >+ΣυνΕξέλιξης - Γενιδούνια

Δεκτό έκανε το αίτημα του Προέδρου του Σωματείου μας,Γενιδούνια Κώστα και του συνηγόρου του κ. Παπαδημητρίου,για
αναβολή της σημερινής εκδίκασης ο Πρόεδρος του Πρωτοδικείου,παρά την αντίδραση του Κιουτσούκη.
Ο συνήγορος του Προέδρου του Σωματείου μας,αναφέρθηκε τόσο στις ελέχιστες ώρες που είχε να προετοιμαστεί η δικαστική του υπεράσπιση (μόλις 24 σε μέρες Πάσχα) ενώ προσκόμισε φωτογραφία που έχει αναρτήσει παράνομα η ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών στο διαδίκτυο,με υβριστικά σχόλια να την συνοδεύουν, και στην οποία εμφανίζεται η εγκυμονούσα συνήγορος του Σωματείου μας!
Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ είπε ότι δεν είναι υπεύθυνος ο ίδιος για τον λογαριασμό της ΔΑΚΕ στο facebook (!!!), μέσω του οποίου έχουν εκτοξευτεί πλήθος ύβρεων,απειλών ενάντια τόσο στον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ,όσο και στον Γενικό Γραμματέα του Σωματείου μας συνάδελφο Τουρλή.
Ο δικαστής είδε μέρος των δημοσιεύσεων της ΔΑΚΕ και έδωσε την αιτούμενη αναβολή παρά τις προσπάθειες της πλευράς Κιουτσούκη.
Όπως τόνισε ο συνήγορος του συναδέλφου Γενιδούνια, πλέον ο Πρόεδρος του Σωματείου μας είναι αναγκασμένος να προσφύγει και στην δικαιοσύνη, πράγμα που θα γίνει άμεσα, για όσα υβριστικά έχει δημοσιεύσει η ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών αλλά και ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και δεν αφορούν μόνο εξύβριση,αλλά και συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο δικαστής άκουσε και τις 2 πλευρές και έδωσε την αναβολή για την ερχόμενη Παρασκευή.
Είναι πλέον δεδομένο ότι η υπόθεση θα πάρει άλλη τροπή, καθώς όπως γράψαμε προχτές,τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται το κουβάρι.
Και η επιλογή του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ, να οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες την συνδικαλιστική αντιπαράθεση ήδη κρίνεται πολιτικά σε όλα τα επίπεδα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

2 σχόλια:

  1. Σήμερα κατάλαβαν κάποιοι ότι το νόμισμα έχει 2 όψεις. Σύντομα θα αντιληφθούν ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ η επιλογή τους με την μεταφορά συνδικαλιστικών αντιπαραθέσεων στις δικαστικές αίθουσες. Λυπάμαι και θλίβομαι πραγματικά ,που ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ αρνήθηκε-μπροστά μας- και ενώπιον του δικαστή, την ευθύνη για την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών και τα όσα κατά καιρούς δημοσιεύει.Δείχνει η πράξη αυτή όμως, ότι δεν έχει το σθένος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη των πράξεων της παράταξης του. Και αυτό έχει την δίκη του σημασία.
    Γενιδουνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και τη δικη της σημασια εχει κι η νέα ανακοινωση της δακε σιδηροδρομικων.Στην ουσια προσπαθεί να παρει την θεση του θυματος κι οχι του θύτη.Λες και τις δικαστικές διαμάχες δεν τις ξεκίνησαν αυτοι.Πιθανως να φοβούνται πρώτον την δικαστικη αποφαση και δεύτερον αυτα που έρχονται.Στο κατω κατω ο καθενας ξεχωρίζει από τα μεσα που χρησιμοποιεί και πως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή