Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

Ανακοίνωση Ενωμένης Κίνησης για περιστατικά επιθέσεων στον Προαστιακό Αθήνας

Συναδέλφισες, συνάδελφοι                       
Οι επιθέσεις επιβατών στους συναδέλφους της κίνησης δεν έχουν σταματιμό. Μέσα σε 15 ημέρες είχαμε και άλλο συμβάν. Επιβάτης γρονθοκόπησε
συνάδελφο στο σταθμό της Αθήνας στο κεφάλι. Καθιστούμε υπεύθυνη την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ευχόμαστε να μην θρηνήσουμε θύμα. 
Ευθύνες έχει και το σωματείο της ΠΕΠ γιατί δεν έχει διεκδικήσει μέχρι σήμερα ουσιαστικά κανένα μέτρο προστασίας των συναδέλφων στα τραίνα. Δεν έχει τολμήσει να κάνει ούτε μια ώρα στάση εργασίας για να αναδείξει και διεκδικήσει μέτρα. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ
Άμεσα επάνδρωση των αμαξοστοιχιών με τουλάχιστον δύο άτομα σε κάθε τραίνο
Προσλήψεις προσωπικού
Συνάδελφοι οργανωμένα με τις ταξικές δυνάμεις πρέπει να πιέσουμε να διεκδικήσουμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, εφαρμογή του Γ.Κ.Κ. σε ότι αφορά επάνδρωση αμαξ., καθήκοντα, ασφάλεια κυκλοφορίας και επιβατών


ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου