Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Νέα ανακοίνωση Κιουτσούκη,συνεχίζει να προκαλεί!

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Είναι φυσικό για “προσωπικότητες” όπως αυτή του
Κώστα Γενιδούνια το βαρέλι να μην έχει πάτο…
Κι αν δεν εκπλήσσει η επιλογή του να τραβήξει ένα ανερμάτιστο κατήφορο στον οποίο δεν θα τον ακολουθήσει κανείς, σίγουρα μόνο οίκτο μπορεί να προκαλεί η ελαφρότητα, ή ίσως και η παθολογία, με την οποία επιδιώκει να γίνεται ένα με το βούρκο του ψεύδους.

Υβριστής, παραχαράκτης της πραγματικότητας, διαστρεβλωτής των γεγονότων δεν διστάζει να παραποιήσει μέχρι και τα όσα διημείφθησαν στο πλαίσιο μιας δικαστικής διαδικασίας προκειμένου να δικαιολογήσει τα ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ…
O άξιος διαχειριστής του μπλογκ “στέκι της παραπληροφόρησης”… αναγκάζεται να παρουσιάσει ως δήθεν “νίκη” του κάτι που δεν έγινε ποτέ, προσπαθώντας απεγνωσμένα να διαχειριστεί το “Βατερλό” του…. Είναι κατανοητό, πρέπει να εφεύρει νίκες για να πείσει τους “συντρόφους” του και κυρίως να καλοπιάσει τους καθοδηγητές του που θα έχουν δυσαρεστηθεί σφόδρα από τις αποφάσεις και τις πράξεις του.
Στην κατεύθυνση, λοιπόν, της αποκατάστασης της αλήθειας και για την παροχή ουσιαστικής ενημέρωσης επισημαίνω τα εξής:
• Ο δικηγόρος του, σε όλη τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας, με αποκαλούσε σημαίνων πρόσωπο, αποδομώντας την άθλια ρητορική του ίδιου του πελάτη του.
• Την ίδια ώρα ως υπερασπιστική τους γραμμή χρησιμοποιούσαν το επιχείρημα ότι ο Κώστας Γενιδούνιας –όχι ως πρόσωπο αλλά σαν Πρόεδρος της ΠΕΠΕ– δεν είναι σημαντικός!!! Απαρνήθηκαν, δηλαδή, τη δυναμική ενός ιστορικού σωματείου απλά για να παίξουν το παιχνίδι τους.
• Σχετικά με τους ψευδείς και ανήθικους ισχυρισμούς τους περί πλαστογραφίας, τόσο ο δικηγόρος του, όσο και ο Γενιδούνιας έχασαν κυριολεκτικά το χρώμα τους (ο Κώστας ήταν ήδη χλωμός) όταν προσκομίσαμε και καταθέσαμε έγγραφο που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΣΑΛΙΚΑΚΗΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ!!!
• Το ζήτημα της φωτογραφίας από την Τριμερή (με τον Γεν. Γραμματέα της ΓΣΕΕ, το Πρόεδρο και τον Γεν. Γραμ. της ΠΟΣ και τη Νομικό Σύμβουλο της ΠΟΣ) που λήφθηκε παρανόμως και ακολούθως αναρτήθηκε στο “στέκι της έλξης” έχει πάρει το δρόμο που του πρέπει ενώ ελέγχεται και για το ποιος τράβηξε την επίμαχη φωτογραφία. Σύντομα θα υπάρξουν νέα και εξελίξεις!!!
Η ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα είναι μια μεγάλη, μαζική, ιστορική και μαχητική συνδικαλιστική παράταξη. Έχει ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΟΜΗ σε τρία επίπεδα, ΟΡΓΑΝΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.
Για αυτό, άλλωστε, ο Πρόεδρός της αναγνωρίζεται ως σημαίνων πρόσωπο ακόμα και από τους δικηγόρους των υβριστών του.
Έχει στελέχη που αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες, ασκούν διοίκηση σε πρωτοβάθμιο και δευτεροβάθμιο επίπεδο.
Αυτό προφανώς και δεν δύναται να το αντιληφθεί ο Γενιδούνιας γιατί έχει συνηθίσει σε παρατάξεις “μπάτε σκύλοι αλέστε”, με “πατερούληδες” και ινστρούχτορες, πατερναλιστική συγκρότηση και πάνω από όλα τη “γραμμή”…
Για αυτό δεν μπορεί να καταλάβει και το γεγονός ότι ως Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ι.Τ. και Γεν. Γραμ. της ΓΣΕΕ είμαι ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ μέλος της ΔΑΚΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ, αλλά δεν επιδιώκω να κάνω –και ούτε κάνω– κουμάντο σε αυτή.
Πιστεύω στην αξιοσύνη των συναδέλφων και συνεργατών μου που έχουν αναλάβει τις τύχες της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, δεν πιστεύω στην “αρχή του ενός” όπως ισχύει σε ολοκληρωτικά καθεστώτα που ενδεχομένως ο Γενιδούνιας –διαχρονικά ή μάλλον όψιμα– υποστηρίζει.
Αντίθετα, το γεγονός ότι χαρακτηρίζει τους επικεφαλής της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών –μεταξύ των οποίων ο Γεν. Γραμ. και μέλη Διοίκησης της ΠΟΣ– ως μικρομεσαία στελέχη (σε συνδυασμό και με την άποψη του δικηγόρου του πως ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ δεν είναι σημαντικός) δείχνει τι πραγματικά πιστεύει για τα Συνδικάτα των Σιδηροδρομικών και για ποιες προσωπικές σκοπιμότητες τα χρησιμοποιεί!!!
Όταν, βέβαια, εγκαλείται (όπως στην προκειμένη περίπτωση) σαν πρόσωπο και σαν διαχειριστής μπλογκ, τότε κρύβεται πίσω από τον τίτλο του Προέδρου της ΠΕΠΕ και φυσικά απολαμβάνει τις νομικές υπηρεσίες ενός μεγάλου δικηγορικού γραφείου. Η διαδικασία των Ασφαλιστικών Μέτρων ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ του Σωματείου της ΠΕΠΕ ούτε των οργάνων του, ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ του Κώστα Γενιδούνια ως προσώπου και του μπλογκ που διαχειρίζεται.
Από αυτές τις αντιλήψεις του πιθανότατα θα εκπορεύεται το μένος, η εμπάθεια και το κόμπλεξ που έχει με εμένα.
ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ αυταπόδεικτα και από τη μεθόδευσή του για επιλεκτική στοχοποίηση! Από τη ΔΑΚΕ επιλέγει να στοχοποιήσει τον εκπρόσωπό της στη ΓΣΕΕ, από τη ΠΑΣΚΕ τον Πρόεδρο της ΠΟΣ, και όχι τον εκπρόσωπο που και εκείνη διαθέτει στη ΓΣΕΕ.  Γιατί άραγε;;; Τί είναι αυτό που τον κάνει, ενδεχομένως, να νιώθει μειονεκτικά;;;
Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία μου στην Τριμερή απέναντι στην κατάπτυστη συμφωνία τους, που ανοίγει το δρόμο της πλήρους απορρύθμισης των εργασιακών σχέσεων και του χρόνου εργασίας στο Σιδηρόδρομο, είναι η πιο πρόσφατη απόδειξη ότι –όχι μόνο δεν ξεχνώ– αλλά τιμώ και θα τιμώ τις ρίζες μου.
Δεν κρύφτηκα πίσω από κάποιο άλλο μέλος Διοίκησης της ΓΣΕΕ που θα μπορούσε να εκπροσωπήσει τη Συνομοσπονδία, επέλεξα συνειδητά να είμαι ΠΑΡΩΝ (γνωρίζοντας τη λάσπη που θα μου έριχναν) για τους συναδέλφους και το επαγγελματικό μου σπίτι στηρίζοντας τη γνωμάτευση της ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ της ΓΣΕΕ και τις θέσεις της ΠΟΣ.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ συνδικαλιστικά ενάντια σε κάθε Γενιδούνια που επιχειρεί να επιβάλλει τις αυταπάτες του υπονομεύοντας το παρόν και το μέλλον των εργαζομένων στο Σιδηρόδρομο και των οικογενειών μας.
Από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μικρή. Από το γελοίο, όμως, Κώστα Γενιδούνια, στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια.

Νικόλαος Κιουτσούκης Πρόεδρος ΔΑΚΕ ΙΤ & Γεν.Γραμ.ΓΣΕΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου