Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Νέα επίθεση Κιουτσούκη στο blog μας και στον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ-Η απάντηση μας

Συνεχίζει τις επιθετικές δηλώσει σε βάρος του blog των μηχανοδηγών ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης. Σε σημερινή του δήλωση μετά το αποτέλεσμα του δικαστηρίου που ο ίδιος προκάλεσε αναφέρει   : 


ΟΙ ΜΟΝΙΜΩΣ «ΤΣΑΚΩΜΕΝΟΙ» ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ φτιάχνουν ένα ψέμα για να σωθούν από μια αλήθεια που δεν αντέχουν!
Ο κ. Γενιδούνιας συνεχίζει να πορεύεται με αναλήθειες και μισές αλήθειες, τακτική η οποία τείνει να καταστεί δεύτερη φύση του.
Δικαιολογώντας απόλυτα, για άλλη μια φορά, τον τίτλο του μπλογκ που διαχειρίζεται σαν “στέκι της παραπληροφόρησης” αναφέρεται –και ορθώς πράττει – στην απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων Κιουτσούκη κατά Γενιδούνια την ώρα που αποκρύπτει την ΑΠΟΡΡΙΨΗ των ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ Γενιδούνια κατά Κιουτσούκη.
Η αλήθεια είναι πως αμφότερα τα αιτήματα προσωρινής διαταγής Κιουτσούκη κατά Γενιδούνια και Γενιδούνια κατά Κιουτσούκη απορρίφθηκαν.
Η πλευρά Γενιδούνια κατέφυγε στη γνωστή δικολαβίστικη τακτική να υποβάλλει και αυτή ασφαλιστικά μέτρα, με αίτημα προσωρινής διαταγής,προκειμένου να πετύχει κρίση συμψηφιστική.
Η δικαστική μας διαμάχη, όμως, δεν κρίνεται στο αίτημα της προσωρινής διαταγής και δεν λήγει εδώ καθώς ορίστηκε συντομότατη δικάσιμος για την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων. 
Ο κ.Γενιδούνιας βέβαια συνεχίζει χωρίς αιδώ να εμπλέκει στη δική μας διένεξη το Σωματείο της ΠΕΠΕ και να σφετερίζεται την ιδιότητα του Προέδρου της, δείγμα της νοοτροπίας και της αντίληψής του.
Υπογραμμίζω και επισημαίνω, λοιπόν, ότι τα ασφαλιστικά μέτρα από μέρους μου είναι κατά του κ.Γενιδούνια ως προσώπου, αλλά και ως επικεφαλής της παράταξης “ΣυνΕξέλιξη”. Ουδέποτε στράφηκα εναντίον του Σωματείου και των οργάνων της ΠΕΠΕ, σε αντίθεση με τον τωρινό του πρόεδρο που το θεωρεί «ασήμαντο» όπως δήλωσε ο δικηγόρος του.
Είναι, πλέον, καταγεγραμμένο στα συνδικαλιστικά χρονικά του Σιδηροδρόμου ότι ο δήθεν αριστερός κ.Γενιδούνιας ως Πρόεδρος της ΠΕΠΕ και ο στρατηγικός του συνεργάτης Γενικός Γραμματέας της ΠΕΠΕ ανοίγουν, με τη συμφωνία που συνυπέγραψαν, την Κερκόπορτα για την πλήρη απορρύθμιση των εργασιακών μας σχέσεων και την καταστρατήγηση του χρόνου εργασίας. 
Η αδιαμφισβήτητη αυτή πραγματικότητα που θα λειτουργήσει υπονομευτικά –αν δεν τη σταματήσουμε– σε θεμελιώδη δικαιώματα, κατακτήσεις και ελευθερίες είναι ένα δυσβάσταχτο βάρος που θα το κουβαλούν για πάντα, είναι η χειρότερη και μη αναστρέψιμη τιμωρία τους.

Aς δούμε όμως ποιοι είναι μονίμως τσακωμένοι με την αλήθεια.
Στην ουσία πρώτα >
Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ κατηγορεί τον συνάδελφο Γενιδούνια ότι σφετερίζεται την ιδιότητα του Προέδρου της ΠΕΠΕ. Την ίδια ώρα όμως ο ίδιος τις τελευταίες μέρες έχει εκδόσει ανακοινώσεις για την δικαστική διαμάχη που ο ίδιος προξένησε, χρησιμοποιώντας τον τίτλο και την θέση του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ.
 Ακόμα και σήμερα η ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών αναπαρήγαγε την δήλωση Κιουτσούκη τόσο στα social media, οσο και στην blogόσφαιρα προβάλοντας την ιδιότητα του (εικόνα). Δείτε το σχετικό απο το σημερινό δημοσίευμα, ενώ στην ανακοίνωση της 10ης Απριλίου προς τους σιδηροδρομικούς υπογραφει ΚΑΙ πάλι ως Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ!
Ποιος σφετερίζεται άραγε ποιον ρόλο;

Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ αναφέρει ότι ο συνάδελφος Γενιδούνιας κατέφυγε σε δικολαβίστικη τακτική καταθέτοντας επίσης ασφαλιστικά μέτρα.

Τι περίμενε δηλαδή ο Νίκος Κιουτσούκης,να κάτσει ο Γενιδούνιας με σταυρωμένα τα χέρια και να μην αναδείξει τις καθημερινές επιθέσεις που δέχεται τόσο ο ίδιος όσο και το Σωματείο μας,5 μήνες τώρα απο την ΔΑΚΕ και τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ; Έχει ενδιαφέρον και θα το κάνουμε, να δημοσιεύσουμε μέρος -αν όχι όλες- τις δημόσιες τοποθετήσεις του Κιουτσούκη για να διαπιστώσει η Ελληνική Κοινωνία που οδηγεί τον δημόσιο λόγο ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ.

Aς τα κάνουμε την αρχή με  τα λαχανάκια Βρυξελλών και τα μούσμουλα που ...γελάνε όπως αναφέρει ο εκ των κορυφαίων συνδικαλιστών της χώρας στον δημόσιο λόγο του στα social media.
Η συνέχεια μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρουσα αλλά προς το παρόν μένουμε σε αυτά.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ λέει ότι η δικαστική διαμάχη δεν κρίνεται στα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα, υπονοώντας ότι θέλει και συνέχεια. Η ουσία όμως είναι ότι ΕΧΑΣΕ τα ασφαλιστικά μέτρα, που ο ίδιος ζήτησε και ξεκίνησε.Kαι όπως συμβαίνει πάντα στα ασφαλιστικά μέτρα, όταν χάνεις ή κερδίζεις ορίζεται δικάσιμος. Ωστόσο δεν πρέπει να μείνει ασχολίαστη η τακτική που ακολούθησε ο Κιουτσούκης στην δικαστική διαμάχη. Ενώ κατέθεσε την αγωγή στις 3 Απριλίου, την κοινοποίησε στις 10 Απριλίου στον συνάδελφο Γενιδούνιας, Τρίτη του Πάσχα,δίνοντας του ελάχιστο χρόνο για να προετοιμαστεί. Είναι γνωστό ότι η Τρίτη του Πάσχα είναι σχεδόν ημιαργία ενώ πολλοί ακόμα δεν έχουν επιστρέψει απο τις διακοπές των εορτών. Στην ουσία ο Κιουτσούκης ήθελε να μην έχει χρόνο ο συνάδελφος Γενιδούνιας ακόμα και για να βρεί δικηγόρο στην Πασχαλιάτικη Αθήνα. Δεν τα κατάφερε.


Ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ θέλει να μας πείσει ότι δεν έχει στραφεί ΠΟΤΕ εναντίον του Σωματείου μας. Άλλο ένα μεγάλο ψέμα. Εκτός αν με την παρακάτω ανάρτηση εννοεί ότι θα γινόταν συνέλευση στο ΜΘ και περίμενε να συζητήσουν εκεί με την ΠΕΠΕ τις διαφορές τους. Αν τολμάει το Προεδρείο του Σωματείου μας, ας εμφανιστεί στο Ευχέλαιο της ΕΕΣΣΤΥ δήλωνε δημόσια ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, φτιάχνοντας κλίμα προπηλακισμού ενάντια σε όσους θεωρεί "αντίπαλους" του. Σημειώνουμε ότι το Προεδρείο της ΠΕΠΕ, πήγε στο Ευχέλαιο, όπως κάθε χρόνο.


Κλείνοντας θυμίζουμε την πρόταση της ΔΑΚΕ Έλξης για την συμφωνία μας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ που ...θα προστάτευε  τα εργασιακά δικαιώματα των μηχανοδηγών,ενώ με την συμφωνία αυτά καταστράφηκαν!  Την ξαναδημοσιεύουμε >
"ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΙ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ  ΕΩΣ ΕΠΤΑ ΗΜΕΡΕΣ Η ΚΑΙ ΕΝΝΕΑ ΗΜΕΡΕΣ ΕΑΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΑΝΑΓΚΗ

Στον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ συνιστούμε ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ και ιδιαίτερα στο σημείο που απαρνήθηκε την ευθύνη για την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, μεταφέροντας την -λόγω των... καταστατικών προβλέψεων- σε άλλα στελέχη της, για προφανείς λόγους.

Η  ΠΕΠΕ, το Σωματείο των μηχανοδηγών, δεν γίνεται να είναι ΠΟΤΕ ασήμαντο
Είναι προφανές ότι δεν μπορείς να αντιληφθεί ο Κιουτσούκης την Νομική Υπεράσπιση του συναδέλφου Γενιδούνια.
Είναι ζήτημα αντίληψης. Αν θες καταλαβαίνεις, ΑΝ δεν θες δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να καταλάβεις.
Αν η ΠΕΠΕ ήταν ασήμαντη Νίκο Κιουτσούκη, δεν θα ασχολιόσουν μαζί της τους τελευταίους  5 μήνες νυχθημερόν. 
Γνωρίζεις ότι πλέον είναι εξαιρετικά πιθανό να μην ξαναεκλεγείς στην ΓΣΕΕ - στην οποία μαθαίνουμε υπάρχουν σοβαρές αντιδράσεις για την συμπεριφορά που επέδειξες- απο τον σιδηρόδρομο και αυτό σε οδηγεί σε συνεχή ατοπήματα.

Συνιστούμε ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ στον Γενικό Γραμματέα της ΓΣΕΕ.
Είναι πολύτιμη,αν και άγνωστη λέξη στο "πλούσιο" λεξιλόγιο του. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου