Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Δελτίο Τύπου Ενότητας για τις αρχαιρεσίες στο Σωματείο Μηχανοδηγών

Οι δυνάμεις της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ σε κάθε εκλογική διαδικασία εδραιώνουν την παρουσία τους και διευρύνουν την παρέμβαση τους σε όλους τους εργασιακούς χώρους.
Οι δυνάμεις της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ έδωσαν μια καθαρή μάχη στις εκλογές του σωματείου Μηχανοδηγών (ΤΡΑΙΝΟΣΕ), αναδείχθηκαν
δεύτερη δύναμη και εξέλεξαν αντιπροσώπους και στο Διοικητικό συμβούλιο του σωματείου και στην Ομοσπονδία.
Ο επικεφαλής της παράταξης μας και ιδρυτικό μέλος της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ συν. Βασίλης Τουρλής μετά την εκλογική αναμέτρηση ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα του σωματείου Μηχανοδηγών.
Το Γενικό Συμβούλιο της ‘‘ΕΝΟΤΗΤΑΣ’’ συγχαίρει τους συναδέλφους μας για το εκλογικό αποτέλεσμα που επετεύχθη παρά τη στοχοποίηση και τις επιθέσεις της ΓΣΕΕ.
Η Συλλογική αυτονομία εδραιώνεται πια χωρίς ‘‘προστάτες’’ και ‘‘πατερούληδες’’.


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ Δύναμη Ευθύνης και Προοπτικής»

1 σχόλιο:

  1. Συγγνώμη κιολας ηταν η ενότητα στις εκλογες της πεπε?νέα ελξη αναγέννηση ,συπε,ασκε και συνεξελιξη έλεγαν τα ψηφοδέλτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή