Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Δεν εκπροσωπεί την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών ο Νίκος Κιουτσούκης (!!!), ούτε αναλαμβάνει την ευθύνη για ανακοινώσεις- δημοσιεύσεις της!


Πραγματικά μεγάλες στιγμές εκτυλίχθηκαν σήμερα στο Πρωτοδικείο Αθηνών,όπου ο εκ των κορυφαίων συνδικαλιστών  της χώρας, Νίκος Κιουτσούκης, σιδηροδρομικός στο επάγγελμα,Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ και Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, δήλωσε στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου
όπου εκδικαζόταν η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο ίδιος σε βάρος του Προέδρου του Σωματείου μας, Γενιδούνια Κώστα, ότι ΔΕΝ εκπροσωπεί την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών  ΔΕΝ έχει την ευθύνη των ανακοινώσεων της και των δημοσιεύσεων της,ζητώντας να μην εκδικαστεί για τυπικό λόγο -απουσία εκπροσώπου της, αφού δεν είναι ο ίδιος - η προσωρινή διαταγή που ζητούσε σε βάρος της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, ο Κώστας Γενιδούνιας!
Δεν είμαι εγώ είπε ο Νίκος Κιουτσούκης, ο υπεύθυνος!

Προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του, ο Κιουτσούκης, προσκόμισε το καταστατικό της ΔΑΚΕ, λέγοντας ότι ο ίδιος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών και ότι άλλοι την έχουν.
Αρνήθηκε  την ΠΟΛΙΤΙΚΗ και ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ευθύνη για αυτήν δηλαδή!
Η δήλωση αυτή έγινε την στιγμή που συζητείτο παράλληλα τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο Γενιδούνιας εναντίον τόσο του Κιουτσούκη όσο και τις ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών για τις χυδαίες σε βάρος του επιθέσεις.
Το γιατί ο Κιουτσούκης έσπευσε να αποποιηθεί την ευθύνη της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών, της παράταξης που ανδρώθηκε,γαλουχήθηκε και μέσω της οποίας κατέλαβε το ανώτατο αξίωμα στο σιδηροδρομικό συνδικάτο (Πρόεδρος ΠΟΣ),αλλά και εκλέχτηκε στην ΓΣΕΕ (αρχικά μετά την πλαστογραφία σε βάρος του κ. Καραπάνου απο τους Πουρλιάκα -φυσικός- και Τσαλικάκη -ηθικός αυτούργός) είναι προφανές σε ΟΛΟ τον σιδηροδρομικό κόσμο.
Πρόκειται  για παραδοχή ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ πολιτικής και συνδικαλιστικής ήττας του Κιουτσούκη,αυτή η παραδοχή, ενώπιον της δικαιοσύνης αλλά και για ξεκάθαρη μετατόπιση της ευθύνης που του αναλογεί σε μικρομεσαία στελέχη της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών με βάση το καταστατικό της.
Φυσικά μένει να κριθεί αν η δικαιοσύνη θα δεχτεί την αιτίαση Κιουτσούκη, ο οποίος δικάζεται και προσωπικά.
Ωστόσο πολιτικά και συνδικαλιστικά ο Κιουτσούκης έχει ηττηθεί ΞΕΚΑΘΑΡΑ, γιατί ΑΡΝΗΘΗΚΕ την ευθύνη της παράταξης που τον ανέδειξε για προφανείς λόγους που όλοι οι σιδηροδρομικοί καταλαβαίνουν και κατανοούν.
Αναρωτιόμαστε πως θα αισθάνονται οι Δακίτες στον σιδηρόδρομο,μετά απο  την σημερινή εξέλιξη.

Στα ουσιαστικά, ο Δικαστής σήμερα άκουσε και τις 2 πλευρές,δικάζοντας και τις 2 υποθέσεις - μετά την κατάθεση προσωρινών μέτρων απο τον Γενιδούνια- και μετά την άρνηση Κιουτσούκη,παρέλαβε τις σημειώσεις των Νομικών συνηγόρων και πλέον απομένει να αποφανθεί την ερχόμενη Δευτέρα το μεσημέρι, όπως είπε.
Η επιλογή του Κιουτσούκη, να χρησιμοποιήσει την δικαστική οδό, για να επιλύσει συνδικαλιστικές διαφορές και με ενδεχόμενη απόφαση να επηρεάσει -επικοινωνιακά-τις εκλογές στο Σωματείο μας υπέρ της παράταξης που υποστηρίζει,επίσης εμφανώς απέτυχε.

Ας θυμήσουμε όμως στους σιδηροδρομικούς την ευθύνη ποιας παράταξης σήμερα ΑΠΕΜΠΟΛΙΣΕ ο κορυφαίος συνδικαλιστής της χώρας Νίκος Κιουτσούκης,λέγοντας πως δεν ευθύνεται ο ίδιος για δημοσιεύσεις και ανακοινώσεις της και προσκομίζοντας το καταστατικό της ΔΑΚΕ για να πείσει τον δικαστή!
Μιλάμε για την ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών  > 
Ιδού το ψηφοδέλτιο της το 2016 όπως έχει δημοσιευευτεί στο blog της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών για το συνέδριο της .
Εκλογές στις οποίες ο Κιουτσούκης είχε εκλεγεί ΠΡΩΤΟΣ σε σταυρούς αφού μέχρι τότε δήλωνε και δημόσια Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Σιδηροδρομικών και μετά παραιτήθηκε για να πάει -ξανά-στην ΓΣΕΕ!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ!


Οι σιδηροδρομικοί οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου